21hetesen semmi hasam, vagyis egy picike ez normális? Érzem babót mozogni és minden rendben de ez mennyire álltalános? Nem kéne szép nagy pocimnak lennie?
Szia! Nekem sem volt túl nagy pocim, péntekre vagyok kiírva, és most 99 cm a haskörfogatom. Ugyan a magasságomhoz képest nagy(162 cm vagyok), de a többi hasonló korú pocakhoz képest kisebb. Igazából 21 hetesen még a baba sem olyan nagy, hogy annyira meg kéne neki látszódni. Nekem a nagyobb iramú fejlődés kb 27-28. héten következett be. Amúgy teljesen normális méretű a babám, úgyhogy a has mérete szerintem nem jelent semmit.
Boldog babavárást!
39(+4) hetes pocis
Nem kell emiatt aggódnod, ez teljesen normális.
Én pl. a 24. héten vettem meg az első kismamanadrágomat és a 28. hétig nem nagyon volt pocim, csak mintha nagyon bekajáltam volna. :) Na aztán a 30. héttől úgy beindult, hogy utána már gurultam és lett egy több, mint 4 kg-os, egészséges babám!
Szerintem se aggódj!Rajtam 25 hetesem alig látszódik, a metrón eddig csak egyszer kaptam meg a helyet :)...bár nem tudom hogy azért mert tényleg nem látszódik vagy mert nem akarják észre venni:)))
Az a lényeg hogy ha olyan tipus vagy akkor a vége felé sem lesz óriás hasad de a baba ettől még nagy is lehet!!!
Valószínüleg ki fognak nevetni engem is hogy csak ekkora pocival megyek majd szülni:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!