Mennyi az a hányás ami még normális?
Igazàbol mèg csak tegnap kezdodott nàlam, pont tegnap lèptem a 7. hètbe. Màr reggel nagyon rosszul èreztem magam, aztàn egèsz nap hànytam. Elotte semmilyen terhes tunetem nem volt. Sokszor, kis mennyiségeket probàltam enni, de igazàbol csak eroltettem a baba miatt, egyàltalàn nem esett jol. A gyomrom kavarog, kicsit megy is. Nem csak reggel, dèlben ès este is hànytam. Ma pàr falat reggeli utàn megint.
Odafigyelek, hogy sokat igyak, nehogy kiszàradjak, de ez normàlis? Ràadàsul IR-em van, meg van hatàrozva mennyit kène ennem, de nem birom legyurni, meg ki is hànyom. Mi lesz igy? A vèrcukrom ingadozik, az sokat àrthat.
Az egèsz napos hànyàs is normàlis? Es ugyanugy megkonnyebbulve èrzi magàt az ember, mint betegsègbol valo hànyàs utàn? Elso terhességem, nem igazàn tudom mi a normàlis, mennyi az, amivel màr orvoshoz kell fordulni.
Koszi a segitséget!

igyál sokat, sajnos az eleje nem kellemes sokunknál a várandósságnak.. :/ de megéri szenvedni :)
egyébként nálam úgy volt, h ha korán keltem (órára), akkor csinálhattam bármit (ettem, stb..), végighánytam az egész napot! ha viszont aludtam ameddig csak bírtam, sokkal elviselhetőbb lett a világ!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!