Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 napja nagyon szédülök lehet...

2 napja nagyon szédülök lehet azért mert most 1 hete abba hagytam a femibion szedését?

Figyelt kérdés
A vérnyomásom amúgy is alacsony volt mindig, de Szombat ótt , ülve szédültem , utána lefeküdtem jobban lettem kicsit, másnap reggel úgy ébredtem hogy szédülök , ahogy egyik oldalamról átfordultam a másikra szédültem . tegnap este alig tudtam elaludni mert még csukott szemmel is megszédültem kicsit. Védőnőm ajánlotta hogy ne szedjem tovább a femibiont mert úgy is itt a jó idő helyette egyek sok gyümit ,zöldséget. De lehet hogy a folsav , és a jód hiánytól is lehet? Vagy hülyeséget mondok ?
2013. máj. 6. 13:39
 1/7 A kérdező kommentje:
23+1 hkm
2013. máj. 6. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy a Femibion abbahagyásától vannak a tüneteid. Ennek ellenére én folytatnám a szedését, pláne azért, mert a Femibionban van omega 3 kapszula, ami a többi benne található vitamin és ásványianyag mellett nagyon fontos a Kicsi fejlődése szempontjából! Én mindkét gyermekemnél végig szedtem a Femibiont (mindkettőt októberben szültem)

Beszélj a dokiddal, ő mit mond a szédülésre?!

2013. máj. 6. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Zivatarok rohangálnak az országba fel és alá, azért van ez!

Én is olyan vagyok mint a mosott rongy! Hiába iszom egész nap és ettem már édeset, sósat szédülök és fáj a fejem!

13+2 hkm

2013. máj. 6. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:
A vasad rendben?
2013. máj. 6. 14:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Fronthatás..én is szarul vagyok pár napja..tegnap egész nap migrénem volt..15hkm
2013. máj. 7. 08:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Szedek vasat, igaz napi csak egy tabletátt, védőnőm szerint elég 1 db, dokim igaz 2 db ot írt fel . Védőnőmet tegnap felhívtam azt mondta a frontól lehet. Tegnap 94/47 volt a vérnomyásom javasolta hogy néha igyak meg egy kis kávét, sok sok folyadék és ha lehet ne mozduljak nagyon ki itthonról ha nem kötelező nehogy összeesek.
2013. máj. 7. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Huhh az azért nem semmi alacsony... :/ Nem csoda ha szédülsz! Főleg, hogy a szíved, a tüdőd is többet dolgozik..
2013. máj. 7. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!