26 hetes kismama vagyok, ti szedtek valami olyan készítményt ami a gyerekre jó hatással van, most nem (elevitre gondolok)?
Hmm, már elnézést, jó okos a sógornőd, ha azt gondolja, hogy mindenféle szerektől lesz okosabb a gyereke. Sokat kell a gyerekekkel foglalkozni, attól lesz okos és ügyes. Intelligens embernek, aki rendesen neveli a gyerekét, ritkán lesz "hülyegyereke". (Rersze vannak kivételek, de most nem erről van szó.)
Olyan van, erről olvastam, hogy már megszületett gyerekeknek (iskoláskorú) adtak omega 3 (valami ilyesmi) kapszulát, attól állítólag jobban megy az agyműködés. De hiába az agyműködés, ha a gyerek a sarokba van ültetve és le van sza**rva.
Szia! Én is Omega3-at szedek még, mert az állítólag tényleg jó hatással van az agy működésére. Ez meg amúgy sem árt, ha nem várnék babát, akkor is bekapnék heti 1-2 szemet.
Az viszont igaz, ha nem foglalkozol vele a későbbiekben, akkor hiába szedsz akármit is, attól nem lesz okosabb a gyerek.
Én szedek ilyen napi vitamin csimagot. C, B, E, D, ásványi anyagok...mindenféle van benne megfelelő arányokban és én érzem azt, hogy nekem is segítenek ezek a vitaminok.
Meg calcium-magnézium italt iszok a csontok miatt, meg az izomgörcsökre, ja meg hogy ne lukadjon ki a fogam, mert ugyi a baba elveszi a te szervezetedtől, ami neked kell, de azért neked is szükséged van ilyen vitaminokra és ásványi anyagokra.
Szia!
Mindenhol azt írják, hogy a jód nagyon jó a szellemi fejlődésre, nézz utána! Sajnos az Elevitben nincs. A Femibionnak van egy új változata ami DHA-t tartalmaz, egy külön kis bogyó E-vitaminnal és valami halolajjal, vagy omega 3-mal. Ezekre mondják, hogy okosabb lesz a gyermek, de persze a sok foglalkozás a leginkább szükésges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!