Hány hetesen látszott első babánál, hogy terhes vagy.8 hetesen mintha már látnám, de lehet puffadás, és persze most nem merem behúzni a hasam mint eddig?
8 hetesen már kicsit látszott, és akkor kezdtem kismama szoknyákat, nadrágokat is hordani, mert minden más szorított.
De akkor ikreket vártam, gyorsabban nőtt és nagyobb is lett a hasam, meg alapvetően vékony alkat voltam... :)
Köszönöm a válaszokat. Aki nem tudja nálam se látja még természetesen de én ugye figyelem... gondolom más is igy van ezzel.
És a maásik, ahogy mondjátok, mostmár azért próbálom kerülni a szűk farmert, inkább szoknyát hordok, az alá befér minden
Nekem 15-16 hetesen már látszott. Előtte is mondták, hogy nőtt már a pocim picit, de még addig nem volt terhes has formája annyira. :) 16. héttől már terhes hasnak mondták idegenek is, de nem volt nagy és még most sem túl nagy. :)
34 hkm
elsőnél 16 hetesen...
most 6 hetesen van akkora hasam ugy fel vagyok fujodva..a nacijaimat alig birom begombolni..(
most 6 hetesen akkora a puffadástol. nem volt az első terhességnél nagy pocak na most kiváncsi leszek mekkora lesz...
15 vagyok...
Pontozzatok nyugodtan azért, mert leírtam, valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!