Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen látszott első...

Hány hetesen látszott első babánál, hogy terhes vagy.8 hetesen mintha már látnám, de lehet puffadás, és persze most nem merem behúzni a hasam mint eddig?

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 08:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

8 hetesen már kicsit látszott, és akkor kezdtem kismama szoknyákat, nadrágokat is hordani, mert minden más szorított.

De akkor ikreket vártam, gyorsabban nőtt és nagyobb is lett a hasam, meg alapvetően vékony alkat voltam... :)

2013. máj. 6. 09:14
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Aki nem tudja nálam se látja még természetesen de én ugye figyelem... gondolom más is igy van ezzel.

És a maásik, ahogy mondjátok, mostmár azért próbálom kerülni a szűk farmert, inkább szoknyát hordok, az alá befér minden

2013. máj. 6. 09:21
 13/18 anonim ***** válasza:
9 hetes vagyok második baba, de már kiszurják. Olyan mintha 13 14 hetes lennék.
2013. máj. 6. 11:01
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem 15-16 hetesen már látszott. Előtte is mondták, hogy nőtt már a pocim picit, de még addig nem volt terhes has formája annyira. :) 16. héttől már terhes hasnak mondták idegenek is, de nem volt nagy és még most sem túl nagy. :)

34 hkm

2013. máj. 22. 09:21
 15/18 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó vagyok. Amúgy én a régi ruháimat hordom, mert nem híztam sokat és rám jön minden, ami nyúlósabb. Ugyanazt a farmert hordom, mint régen, mert csípő farmer és nem ér fel a hasamig. Nekem ezek a ruhák a kényelmesek, mert a kismama rucikat nem kedvelem, mert minden nacinak hasközépig érő dereka van és jobb szeretem ha a naci nem a hasamon van, hanem alatta. De ez csak az én véleményem. :)
2013. máj. 22. 09:26
 16/18 anonim ***** válasza:

elsőnél 16 hetesen...

most 6 hetesen van akkora hasam ugy fel vagyok fujodva..a nacijaimat alig birom begombolni..(

most 6 hetesen akkora a puffadástol. nem volt az első terhességnél nagy pocak na most kiváncsi leszek mekkora lesz...

2013. máj. 22. 10:04
 17/18 anonim ***** válasza:

15 vagyok...

Pontozzatok nyugodtan azért, mert leírtam, valamit.

2013. máj. 23. 15:13
 18/18 A kérdező kommentje:
nem tudom ki pontozott le, sajnálom
2013. máj. 24. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!