Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért érzek ilyen huzzódás...

Miért érzek ilyen huzzódás szerű érzést?

Figyelt kérdés

Ahogy oldalt megfogom a pocakomat, a koldokom felett kicsivel ott erzema huzzo erzest.Eloszor inkabb a bal oldalamon ereztem,nem allando,de ma eleg sokszor ereztem.Reggel ota mert reggel ereztem hogy kenyelmetlen a parna mivel kitamsztom estenkent a hasamat,jobb oldalon oldalt.A baba fordult be keresztbe vagy a lepennyel toretnik valami?Ja es azert is gondolom hogy keresztben fekszik mert foleg alul ereztem a mocorgasat ma,es nem is olyan elesen mint amikor kifele rugdos.Mellso fali lepenyem van.Bar azt erzem hogy megint fent kinyomja magat mint az elmult napokban.

Varom a tapasztalatokat es

(Remelem nem lesz baj.Nem faj csak kellemetlen erzes.Holnap kapom meg a MagneB6 adagomat delutan.Es kedden reggel repulok haza Mo.-ra es csutortokon vissza,remelem nem lesz semmi baj..Emiatt most egy kicsit jobban felek.Hiszen nem akarok otthon szulni,meg amugy se akarok meg..Meg csak 25 hetes vagyok.)

2013. máj. 6. 00:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen húzódó érzésem a köldökömnél a 22. hét környékén, akkor fordult át a babám fejvégűből farfekvésesbe, ez okozta. És így szülés előtt 2 héttel is nagyon jól érzi magát így... :D
2013. máj. 6. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!