Kismamik, akikkel együtt izgultunk még február elején (kérdés linkje lent), hogy vagytok? Pocitok? Közérzet?
Itt a link: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
No és azok, akiknek akkor sajnos nem sikerült? Mi újság azóta? :)
Szia! GRATULÀLOK! képzeld én is kismami vagyok. 7+2
5hetesen voltam uh-n akkor lattak szabalyos petezsakot. Holnap megyek reggel uh-ra mar nagyon izgulok, mert embrionak es szivhangnak is kellene lennie :-)
Kozerzetem egesz jo. :-)
Ti, hogy vagytok?
V. i
Kivancsi vagyok a tobbiek elokerulnek e :-)
V.
Szia! Gratulalunk a babahoz! jol tetted, hogy írtal ide! Igen most en is sok helyen okvasom, hogy dolgozott a golya :-)
V.
Sziasztok!
En nem voltam a kerdesben, febr 16-an lett nagyon-nagyon halvany a tesztem. Ma 15+0 vagyok. De kivancsi vagyok a valaszokra, mert csak 1 hettel lehetek fiatalabb... :-)
Nekem sok verzes miatt stresszes volt az elso trimeszter, mara viszont ugy tunik, minden rendben. Mell: egy kosarmeret; pocak: vetekszik a fenekemmel/jollakott ovodas szindroma; kozerzet: jo kedvem van, neha szedulok. Kisfiut varok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!