Hol érdemes megcsináltatni a 4d ultrahongot, általában mennyibe kerül? Azt a doki irja ki?
Nem orvos írja ki. 4Dultrahang=4Dbabamozi
Ha kedvetek van elmentek. Szerintem érdemes, mi kétszer is voltunk, a 20. hétben és a 30-ban.
Itt keresgélhetsz számodra egy megfelelőt:http:
//4d-ultrahang.lap.hu/
Az árak változók, én 10 és 40 ezer között tudom.
Huszonvalahanyadik héten ajánlják leginkább, mikor sok idő van a sima ultrahangok között, és amikor még van helye a babának a pocakban :)
Mondjuk én kihagyom :)
én Miskolcon voltam a 26. héten, egy élmény volt! Nem szabad kihagyni. 9000Ft volt, 40 percet rögzítettek dvd-re. Minden adatot rögzített a csaj a kiskönyvembe is. Azt mondta, ha takargatja a baba az arcát és nem látjuk tisztán, akkor csak a felét kell kifizetni. :)Láttunk mindent! Ahogy mosolygott, ásított, szopizta az újját, a kispunciját, ahogy pisilt. ÁÁÁááá, a hideg is kiráz ha rá gondolok, ISTENI volt látni a kislányomat.
31km
Mi Székesfehérváron voltunk és kihagyhatatlan élmény volt! Ott 10.000 Ft egy vizsgálat. Általában ekörül mozognak az árak, de ez helyenként persze változó.
Nem a doki írja ki, mivel sajnos nem mindenki tudja megfizetni, ez a szülők saját döntése, elmennek-e babamozizni vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!