Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30. hét után volt valaki 4D...

30. hét után volt valaki 4D ultrahangon? Milyen élmény volt? Érdemes elmenni még ilyenkor?

Figyelt kérdés
26. héten voltam
2013. máj. 4. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi neztuk a 12., 16., 18., 24., 28., 36. Heten is uhval, mert ingyen volt ra mod, a ferjem orvos. A 36. Heti volt a legjobb, pedig eleg nagy baba volt a lanyunk. :)
2013. máj. 4. 22:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát ezért most irigyellek! :)) Köszi a választ!
2013. máj. 4. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi 30+4 hetesen voltunk és hatalmas élmény volt,már olyan igazi babás,én ajánlom,h menjetek...
2013. máj. 4. 22:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
én 36 hetesen voltam, mert egész addig nem mutatta a nemét :) Akkor már nem látod egyben a babát, de az arca már nagyon hasonlított arra, mikor megszületett, és csinált cuki dolgokat, ásított dörgölte a szemét szopizta az ujját, fityiszt mutatott :)
2013. máj. 4. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:

De irigyellek:) én jövőhéten megyek a 20 hetesre:))

19+2hkm

2013. máj. 5. 07:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Bnőmnek már szinte semmi nem látszott. Takarta a kis kezével a fejét kicsi részletekbe lehetett mindent kivenni. Mondjuk jó nagy baba volt de mondta h nem volt az igazi. 28 hetesen voltam és nagyon szuper volt még :) szépen látszódott minden :)
2013. máj. 5. 08:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi voltunk 6szor az első terhességnél, így a 32. és 36. héten is voltunk, mindkét alkalom nagyon nagy élmény volt.

Most nem megyünk, mert mellső fali a lepény és eddig voltunk 13, 18. és 23. héten, de egyszer sem lehetett olyan jól látni, mint az elsőnél. Képet is alig lehetett csinálni. Úgyhogy már nem is megyünk, azt mondták, ennél már csak rosszabbul lehet majd látni sajnos.

De gondolom, nálatok nincs ilyen, ha a 26. héten is minden látszódott, így tuti, hogy élvezhető lesz.

2013. máj. 5. 12:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem el fogunk menni! Majd írom milyen volt!
2013. máj. 5. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!