Különleges egyedi Fiú nevek?
Figyelt kérdés
Olyan fiú nevet keresek amiből kevés van de szép .2013. máj. 3. 18:37
11/26 anonim válasza:
Az én fiam Kornél, ami annyira mondjuk nem ritka, többet is ismerek. A vezetéknévhez illene. Mi Kópénak becézzük, nagyon illik rá a neve :)
16/26 anonim válasza:
Leon, Edvin, Egon, Godvin, Nátán, Eliót, Zétény. Ezeket a neveket az ismeroseim adtak a fiaiknak. Egyebkent szep a vezeteknev, egy csomo minden passzol hozza. :)
17/26 anonim válasza:
Kátai Lehel
Kátai Örs
Kátai Fülöp
Kátai Nimród
Kátai Donát
Kátai Álmos
Szerintem nagyon sok szép és ritka név passzol ehhez a vezetéknévhez.
SOk szépet is ajánlottak, szerintem mondogasd a neked tetsző a neveket a vezetékénvvel együtt többször és ki fog alakulni melyik név lesz a befutó.
Nekem nagyon tetszik a Lehel pl. De amiket írtam az mind.:))) Meg amiket mások mondtak, pl a Bende az is nagyon tuti.
18/26 anonim válasza:
Zoárd! Kátai Zoárd
Szerintem jól hangzik! :) az én lánykám is Norina :)
19/26 anonim válasza:
Én csak azokat a neveket tudom mondani,amik nekem is tetszenek : Bertold, Olivér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!