Annak aki szeret tippelni! Hét? Nem? +kg?
Figyelt kérdés
3. baba... +kg-ra én sem tudok írni semmit mert már rég lettem lemérve,majd talán hétfőn meg tudom írni...
köszi!
2013. máj. 3. 12:19
2/18 anonim válasza:
36 hét, nemet nem szokásom tippelni, mert nem hiszek benne, de erre a formára szokták mondani, hogy "lányos". (De ettől még fiú is lehet)
3/18 anonim válasza:
28 hét kisfiú:) talán +7kg
3fiú anyuja
5/18 anonim válasza:
Nagyon csini vagy az első képen nagyon picinek tűnik a 40.hét körül jársz? Sztem plusz 8-9kg max,és legyen fiú
8/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) és köszi az eddigi válaszokat :))
elég szélsőséges különbségek vannak :) még kicsit várok míg elárulom, de vannak akik közel járnak :)
2013. máj. 3. 13:02
9/18 anonim válasza:
Az én 17 hetes pocimra 7 tippelőből 4 30.hét fölé tippelt, a többi is 20. hét fölé, úgyhogy ez ált. ilyen szélsőséges.
10/18 anonim válasza:
Nekem 37. hetesen volt kb. ekkora a pocim, de első baba volt! :)
32. hét és kislány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!