Hogyan beszéljem meg az orvosommal, hogy milyen vizsgálatot szeretnék?
Figyelt kérdés
34éves vagyok és 6 hetes terhes rettegek hogy nem lessz a pici egészséges minden privát vizsgálatot is szeretnék elvégeztetni de a doki nem hajlandó tájékoztatni róluk mik ezek a vizsgálatok és hol végzik.kérlek segitsetek2007. szept. 17. 15:04
1/4 anonim válasza:
Először is ne aggódj!
Az nem tesz jót a babának!
Privát vizsgálatok, amit tudok:
4D ultrahang; Quartett teszt (kb 25000 ft); magzatvíz vizsgálat,
De ha dokid ilyen "segítőkész", szerintem keress egy másikat.
2/4 anonim válasza:
Nekem is ez a véleményem. Ha már eleve nem bízol benne és nem számíthatsz rá akkor később is gond lesz ebből. A vizsgálatokról szerintem beszélj a védőnőddel. Ő is tud ilyenekben segíteni neked. De ha baj van és szükség van egyéb vizsgálatra akkor azt ugyis mondani fogják. A lényeg hogy ne idegeskedj mert azzal ártasz a legtöbbet a picinek! Sok szerencsét a babához!
3/4 anonim válasza:
Én is 34 éves vagyok, és 19 hetes. Nem hinném, hogy korfüggő lenne, hogy kinek kell azt a feladatot kapnia, hogy beteg gyermeke legyen. Sok sikert, ne aggódj, minden rendben lesz!
4/4 anonim válasza:
még időben vagy,hogy keress másik dokit mert kötelessége,hogy tájékoztasson minden vizsgálatról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!