Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szült valaki az Uzsokiban,...

Szült valaki az Uzsokiban, aki egyágyas szobát kért?

Figyelt kérdés
Szeretnék majd egyágyas kórterembe menni, és érdekelne, hogy milyen, mennyire kényelmes, milyen a hangulata. A férjemet is rá akarom venni h a pár napig aludjon bent velem, de ő nem akar "kórházban" aludni, ezért érdekelne, hogy inkább igényes "hotelszoba" jellege van, vagy kórházjellegű?
2013. máj. 3. 06:41
 1/2 A kérdező kommentje:
Illetve mik a tapasztalatok? A közösség miatt jobb ha többágyas szobába megyek? Nem tudoom mi a jó igazán :)
2013. máj. 3. 07:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én magán kórházba szültem, de saját szobát kértem és éppen azért, hogy ne kelljen idegen emberekkel együtt lennem, hallgatnom és látnom őket, mert csak a babámra szerettem volna koncentrálni.

Hozzátartozik, hogy a munkám miatt rengeteg emberrel kell kapcsolatot tartanom, most kifejezetten jól esett, hogy csak mi (babám és én) számítok.

2013. máj. 20. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!