Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy a 7. héten...

Létezik, hogy a 7. héten nyitva legyen a méhszáj úgy, mint amikor megjön a menstruáció?

Figyelt kérdés
Kúpot kell nyomni, nem vizsgálgatom magam, de érzem, hogy mi van odabent. Múltkor amikor éreztem, irány a doki, azt mondta, a méhszájnak semmi baja. Mit érezhetek? Kicsit meg vagyok ijedve.
2009. szept. 28. 11:47
 1/8 anonim ***** válasza:
A méhszájat érzed, szerintem, csak szimplán, de attól az még zárva van. Legalábbis én így képzelem. Te nem vagy doki, sztem te nem tudod megállapítani.
2009. szept. 28. 12:05
 2/8 A kérdező kommentje:
... befér az ujjam, ezért nem hiszem, hogy a méhszáj lenne. Remélem. Múltkor ugyan így volt, vizsgálat után, este már rárva volt és egyben. És a doki azt mondta minden jó helyen van. Ha kinyílik a méhszáj akkor nem változik óráró-órára igaz?
2009. szept. 28. 12:07
 3/8 anonim ***** válasza:
nyitott méhszáj nem jó jel. orvost javaslok.
2009. szept. 28. 12:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Sztem nem. Ha kinyílik, akkor úgy marad.

Egyébként én is rakodom felfelé az Utrogestant, de én ilyet nem érzek.

1.voltam

2009. szept. 28. 12:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Múltkor rohantam orvoshoz... azt mondta minden rendben és be is zárult estére. :)
2009. szept. 28. 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor várj, hátha ma is bezárul estére.
2009. szept. 28. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg bízd a dokira az ilyen vizsgálatokat. Azt mondod befér az ujjad, szerinted mennyi fertőzést bevihetsz így, jó tudom, biztos kezet mosol előtte, de akkor is. 7 hetes vagy, még eléggé az elején én inkább vigyáznék magamra a helyedben!!!

Nem kioktatni akarlak, ne értsd félre, csak nehogy baj legyen.

Boldog babavárást!

38 hetes kismama

2009. szept. 28. 14:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Holnap megyek orvoshoz! De létezik, hogy a méhszájba férjen be az ujjam??? Dehogy vizsgálgatom magam, eszembe se jut, de amikor nyomom a kúpot, akkor ezt érzem.
2009. szept. 28. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!