Nektek ha megszárad a folyás a fehérneműn, milyen színű?
Nekem ha megszárad, akkor sárga. Bocsi ha így fogalmazom, de amikor érzem h folyik, akkor megnézem és látom h fehér krémes színű, nagyon halovány sárga színnel. De amikor már megszáradt, akkor erősebb sárga. Tehát ez normális?
24+5 hkm
Szia!
Mióta terhes vagyok, nekem ugyanez van, fehér a folyás, de sárgán szárad meg. Sztem amíg nem okoz egyéb panaszt, addig nincs gond :)
14 hkm
Szia
19 hetes vagyok, bekem is sárgás mikor megszárad. Nincs panaszom, de folyamatosan mondom a dokinak.
Ez normális terhesség alatt.
Nekem is sárgás volt mikor megszáradt.
nekem is sárgás, meg is ijedtem, mert kívülről viszkettem is olykor, a doki Canesten krémet javasolt, bevált, de a folyásom így is sárgás, de akkor nem vagyok egyedül. :)
16+4 hkm
Nekem van hogy zöldes, nyálkás!!
Sárgás, vagy fehérre szárad a bugyin.
Rengeteg folyásom van, de semmi sincs a kenetben
Detto. Megszáradva sárgás. Arra gondoltam, hogy talán ahogy a baba nyomja a hólyagot, egy kis vizelet látszik meg a bugyin, ami olyan kkis mennyiségű, hogy nem igazán érezni. Ez az én tippem, de egyébként az okára még nem jöttem rá. :-)
33 hkm
Köszönöm a válaszokat!
Akkor nem vagyok egyedül :-) Bíztam benne h normális, mert semmi tünetem nincs mellette (kopp-kopp-kopp).
Igen valóban nehezen megy ki mosáskor, ezt én is észrevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!