Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik ti levetetitek a...

Kismamik ti levetetitek a köldökzsinórvért?

Figyelt kérdés
Kicsit bűntudatom van, hogy én nem, de ennyi pénzem nincs
2013. ápr. 29. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, mind a 2 gyereknél.
2013. ápr. 29. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, sajnos nincs ennyi pénzünk.
2013. ápr. 29. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy vagyok vele, mint Te, nekem is kicsit bűntudatom van miatta, a párom is sokat rágódik ezen, de külföldön élünk, és kb. 1000 euróba kerülne ez az egész művelet, amire persze nincs most pénzünk. Mivel saját lakásba költöztünk végre. El kéne adni a kocsit, amire viszont szükség van (munka miatt). Magában az alapvető babaholmi, amire szükség van sem olcsó. Apránként vásároltam össze így is ami kell, és sok mindenről le is mondtunk, ami nélkül el vagy, csak hát milyen szép lenne... és barátnőktől tudom, hogy igazából haszontalanság is. Sokat olvastunk az őssejtekről a neten, sok helyen azt írják, hogy végül is ahhoz hasonlítható a dolog, mintha telket vennél a Holdon. Kicsi az esélye, hogy valakinek szüksége lesz rá, ha lesz is, ahhoz is hatalmas összeg szükséges, hogy gyógyítsanak vele..
2013. ápr. 29. 15:11
 4/6 Anita8401 ***** válasza:
Mi a másodiknál levetettük a harmadiknál is akartuk csak sajnos nem volt rá mód mivel extrém koraszülött lett.
2013. ápr. 29. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi levetettük, szerencsére megengedhettük magunknak. Remélem sosem lesz rá szükség.

Emiatt ne legyen bűntudatod, ha nem telik rá, nem telik rá. Nem ettől lesz valaki jó anya.

2013. ápr. 29. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi pont ma voltunk szerződést kötni, szóval levetetjük, DE azért néhány gondolat a megnyugtatásodra (ami miatt mi is erősen gondolkodtunk a dolgon)

Jelenleg a köldökzsinórvérből nyert őssejteket alig-alig használják, az emberek inkább azért vetetik le, mert elég gyorsan fejlődő, gyerekcipőben járó dologról van szó, tehát esélyes, hogy pár év múlva sok mindent fognak tudni vele gyógyítani.

Viszont! Pont emiatt, hogy elég gyorsan fejlődik, könnyen meglehet, hogy pár év múlva már viszonylag könnyen tudnak egyéb módon is őssejteket kinyerni, nem csak köldökzsinórvérből... Illetve ha általánosan elterjedté válik, akkor talán lesznek közös (nem fizetős, magán) őssejtbankok és sokkal könnyebben lehet majd megfelelő őssejtekhez jutni.

Szóval összességében úgy gondolom, aki megteheti vetesse le, mert inkább erre költsön mint 100ezres babakocsira... de aki nem, az se aggódjon emiatt.

2013. máj. 22. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!