Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetne egy kérdésem fájással...

Lehetne egy kérdésem fájással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Vegyük pl a 10 perces fájásokat..10 percenként jönnek és olyan 20-30 mp.-ig tartanak.Ha letelt ez a 20-30 mp erős fájás,akkor a fájás utána teljesen megszűnik,enyhén akkor is fáj amíg nem jön a következő erős fájás??

Mert nekem tegnap erős fájásom volt,és nekem nem múlt el..jött erősen,aztán enyhült,de enyhén akkor is fájt folyamatosan amíg nem jött a következő erős.

38+4 hkm

2013. ápr. 27. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, nem szűnik meg a fájás teljesen csak enyhül. Amig meg nem szülsz addig valamennyire egyfolytában fájni fog :)
2013. ápr. 27. 12:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem..nagyon szépen köszönöm neked a választ :))
2013. ápr. 27. 12:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljesen megszűnik. A végén is van fájásszünet (kevéske), de az már nem elég ahhoz, hogy az ember érdemben magához térjen.

Nálam is volt olyan középidőben, hogy keményedtem, akkor masszívan percekig éreztem, hogy fáj. De az más.

2013. ápr. 27. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!