Cavalli kérdése:
Ehet kőrözöttet a kismama?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 19:03
11/25 anonim válasza:
A tejet csak forralva lehet? Ezt még nem hallottam (még nem vagyok kismama). Én nem bírnám meginni forralva a tejet az tuti....:(
12/25 anonim válasza:
tegnap óta én is kőrözöttet eszek :) nagyon megkívántam, pedig már évek óta nem ettem :)
20 hkm
13/25 anonim válasza:
Ihatsz simán is tejet, semmi gond.
Te meg kérdező, ne írj ilyeneket, 4 hónapos ikrek mellett épp visszafogyóban vagyok, előbb győztem meg magam, hogy nem is vagyok éhes...erre ilyeneket írsz, hogy mit eszel...
Kínzás... :)
14/25 anonim válasza:
Bármit ehet a kismama, amit csak megkíván. Nem véletlenül kívánod, kell a szervezetednek. :) Bár a tatárbifszteket (jól írom?) azért mellőzni kellene a terhesség alatt. :) Én pl ugyanúgy eszem a sajtokat, mint előtte, mert szeretem és kívánom. Még a Brie-t is. :)
15/25 anonim válasza:
Persze,hogy ehetsz,miért ne ehetnél?
16/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ :)) Ha tőlem kérdeznék biztos azt mondanám, hogy "nanaáá miért ne lehetne enni?? " Szalmonella miatt kérdeztem a túrót.
2013. ápr. 25. 20:05
17/25 anonim válasza:
Az első időszakban annyi kőrözöttet ettem, hogy csak na! Csak úgy magában, minden nélkül! Nyammmmmmmi!
18/25 anonim válasza:
Amikor a nőgyógyász úgy látta, hogy hirtelen sokat híztam (igazából nem hirtelen, csak nem írták be rendesen a kiskönyvbe, de ez egy másik történet), akkor azt mondta, hogy túróval is túrót egyek, persze cukrozatlanul. Szóval túrót tuti ehetsz!
19/25 anonim válasza:
Egy időben én is nagyon kívántam (túrógombóccal egyetemben), biztos van benne valami ami jó a bébinek (pl. kalcium v nemtom.) Az egyetlen amire figyelj a hagyma adagolása, nekem nagyon megfeküdte a gyomrom a túl sok hagyma, azzal óvatosan, nekem érzékenyebb lett a hasam a terhesség alatt.
20/25 A kérdező kommentje:
Köszi, meg is ettem :D. Érdekes, ezelőtt a világból ki lehetett volna vele keregetni. Sajnos, vagy nem sajnos, nekem nem lett érzékeny a gyomrom. Jött is rám +10 kg, ami nem látszik, mert előtte elég vékony voltam
2013. ápr. 26. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!