Érdemes szedni a Cicicifuga ch5-öt?
Figyelt kérdés
Szedte valaki? Volt eredménye? Illetve mennyit szedjek belőle?2013. ápr. 25. 06:10
1/6 anonim válasza:
Én 1 hete szedem.Nem lehet olyan rossz hatása mert már elkezdtem picit tágulni.Eddig totál zárt voltam.39hetes kismama
3/6 A kérdező kommentje:
Amúgy bocsi, elírtam: Cimicifuga :D
2013. ápr. 25. 08:19
4/6 A kérdező kommentje:
És köszönöm a választ!
2013. ápr. 25. 08:20
6/6 anonim válasza:
Ne csak ezt szedd, hanem a caullophyllum ch5-öt is. Mindkettőből napi 5 golyót (szedheted egyiket reggel, másikat este, de ha együtt szeded úgy is jó). Ha pedig fájásokkal indul a szülés, akkor a fájások ritmusa szerint felváltva mindkettőből 5-5 golyó (tehát minden fájásnál 5 golyó, egyszer egyikből egyszer másikból). Én első babámnál is szedtem, és nagyon szépen tágultam. 38. héttől érdemes még szedni Arnica 9ch-ból napi 2x5-öt, annak vérzéscsillapító, sérülésmegelőző hatása van.
38+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!