Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek hány hetes kismami...

Szerintetek hány hetes kismami lehetek=)?

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 24. 18:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a pocak teljesen átlagos 19 hetesen, nem néz ki nagyobbnak. Nem értem miért hüledeznek, lehet, hogy okosat nem tudnak mondani:D
2013. ápr. 24. 20:05
 22/29 A kérdező kommentje:
Na, ezért szeretek ide feljönni! :) kismama acit néztem, és az eladó is majd elájult , hogy: hu, mekkora!!!- hát, annyi pocit látok a neten....elég google-be beírni, hogy xy hetes pocak...:)
2013. ápr. 24. 20:14
 23/29 anonim ***** válasza:
hát, én is elég vékonyan idnultam, most se vagyok túl vastag. nesiettesd, mindegyik időszaknak megvan a szépsége. én pl most kezdem úgy érezni, h "úristen, belátható időn belül szülök". ez azért még olyan távolinak tűnik 14-16 hetesen. már kezdek egy kicsit félni tőle, h hamar eltelik az a pár hónap és pikk-pakk szülnöm kell :))
2013. ápr. 24. 20:30
 24/29 anonim ***** válasza:

Én 20.hetet akartam tippelni és,hogy kislány.A Te korodra meg 21-22 :)

Nekem is elég sűrűn mondták,hogy húúúú mekkora hasad van,meg mindjárt megszülsz 31 hetesen,pedig nem volt olyan nagy.19-20 hetesen nem volt nagyobb mint a tiéd semmivel.

2013. ápr. 24. 21:51
 25/29 anonim ***** válasza:

Én 20. hetes leszek, és kb. ugyanekkora hasam van :) És nekem is mondják, hogy hú de nagy... Érdekes amúgy, hogy az itthoni ruháimban olyan kicsinek tűnik, de ahogy betévedek egy próbafülkébe, és megpróbálok felvenni csinos mell alatt húzott kis ruhákat, vagy szűkebb felsőket, rögtön sokkal nagyobbnak látom magam :D

[link]

Itt azt hiszem pont 19. hét körül voltam :)Természetesen kismama nadrág, más már nem jön rám :( :D

2013. ápr. 25. 08:19
 26/29 anonim ***** válasza:

Szia!Én már 20 hetes vagyok, de 19 hetesen nekem nagyobb volt a pocim, és szintén első baba!Nálam is ájuldozik mindenki, h úristen mekkora :D 101cm a körfogata most per pill :D

Ez a 19 hetes pocakmértem :)

[link]

2013. ápr. 25. 08:36
 27/29 anonim ***** válasza:
Ez viszont tényleg jó nagy! :D (Utolsó előtti hozzászóló voltam)
2013. ápr. 25. 09:21
 28/29 anonim ***** válasza:
Köszi utolsó :D Pedig a baba súlya teljesen átlagos, szerintem nem lesz nagy súlyú baba :) Amúgy kislányunk lesz :)
2013. ápr. 25. 09:32
 29/29 anonim ***** válasza:

[link]

első baba, 20 hetes

szerintem nem nagy a pocid, az enyémre sem mondják hogy nagy lenne :))

2013. ápr. 25. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!