Mennyire fáj a jósló fájás?
Szia.
Nekem a has keményedése mellett menzesz szerű görcseim is vannak,és mostanában már elég erősek szoktak lenni..nem azt mondom,hogy elviselhetetlen,de már eléggé érezhető számomra..volt olyan reggel,amikor a görcsre keltem fel.
Szóval ahogy közeledik az idő egyre sűrűbben és egyre erősebben(fájdalmasabban)fognak jönni..már akinek van az igazi fájás előtt,mert ez sincs mindenkinél.
38+1 hkm
Első babánál szinte egyáltalán nem voltak jóslóim, ami volt az is csak amolyan fájdogálás. Most már 3-4 hete vannak, és egyre durvább, van hogy éjszaka felébredek rá, és volt már többször hogy azt hittem, hogy ez már vajúdás lesz mert annyira erősek voltak és sokáig jöttek. De eddig még egyben vagyok. Viszont az előző babánál még 41. héten is totál zárt és kemény volt a méhszáj, most meg már 37 hetesen 1 ujjnyira végig nyitva és felpuhult, szóval a jóslók ha fájnak megteszik a hatásukat, és előre dolgoznak, így a vajúdás valószínűleg rövidebb lesz.
Hogy pontosan milyen fájdalom azt nehéz leírni, görcsös, nekem sokszor hátulról a keresztcsontból indul és övszerűen terjed előre, de van amikor elöl-alulról indul és felfelé megy.
38+6 hkm
Nekem már vagy egy hete úgy néz ki minden estém, hogy 7-8 közt elkezdődnek a viszonylag rendszeres fájások, és tartanak 10-11-ig. Mindig reménykedem, hogy na most talán nem múlnak el, de mindig elmúlnak. :-)
38+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!