Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szules utani tamogatas Angliaban?

Szules utani tamogatas Angliaban?

Figyelt kérdés

Vlki esetleg tudja, hogy terhesseg allat, Ill. Szules Utan jogosult vagyok- e tamogatasra es, ha igen, akkor mire?

Otthon gyeden voltam, most igenylem a gyest. A ferjemet helyeztek at ide Angliaban. Tehat itt nem dolgoztam.

2013. ápr. 24. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem max a családi jár ott. Tudtommal ott 9 hónap összesen a gyed, ha ott dolgoztál. Ezen ti már rég túl vagytok ha gyes-re vagy jogosult.
2013. ápr. 24. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt mindent megtalalsz reszletesen: [link]

Tomoren a lenyeg: a child benefit (csaladi potlek) ami az itt elo gyermek utan jar mindenkepp. A child tax credit szintugy igenyelheto, de ennek osszege fugg a csalad jovedelmetol. Work tax credit csak akkor jar ha a mama is dolgozik reszmunkaidoben.

Az otthoni juttatasok hivatalosan nem jarnak ha harom honapnal hosszabb ideig kulfoldon tartozkodtok. De sokan meg rizikozzak hogy itt is ott is felveszik a jutatasokat. Ami akkor gaz ha megdoltok vele.

2013. ápr. 24. 18:21
 3/5 anonim ***** válasza:

előző voltam, sztem olvasgass bele az egészbe

[link]

2013. ápr. 24. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
5 hónapos a babám, és én semmit nem kapok a Child benefit-en kívül. Mindent szépen utasítanak vissza, mondván, hogy a párom többet keres, mint a minimál. Ma megbíztattak, hogy ha vissza megyek dolgozni részmunkaidőben, akkor TALÁN majd kapok valamit, mert akkor kevesebb lesz a jövedelmem, mint amit most kapok a munkáltatótól. (540 font) De ha nem megyek vissza dolgozni, akkor azt mondják, hogy azért nem adnak, mert menjél vissza dolgozni! Kabaré!
2013. ápr. 25. 00:08
 5/5 anonim válasza:
Itt mindent megtudhatsz erről a témáról: [link]
2014. febr. 11. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!