36 hetes kismama vagyok. A melleim alatt fáj a pocakom teteje, olyan mintha be lenne gyulladva. Kb tenyérnyi nagyságban érzem, és ha megsimítom akkor jobban érzem hogyfáj. Lehet a súlytól? Vagy ahogy száll le a pocak?
Figyelt kérdés
Vagy lehet nem is a pocak fáj hanem a bőröm?Nagyon kellemetlen,és már több mint egy hete érzem.Éreztetek ilyesmit?Viszket is sokszor a bőröm de nincs csík rajta,de ha bekenem is viszket.De ez a fájdalom nagyon kellemetlen.2009. szept. 25. 12:45
1/3 anonim válasza:
Valószínű a súlytól feszül a bőröd és azt érzed így. A viszketés is erre utal.
Azért kenegesd, nem biztos hogy csíkos lesz, de attól még jót tesz neki a hidratálás.
Minden jót!
38 hetes pocis
2/3 A kérdező kommentje:
Hát már kezdek kétségbe esni mert tüsszentéskor is nagyon fájt.Szerintem ez nem normális,de nem tudom ha megmondom az orvosnak mit tud csinálni?Mert látni nem látni semmit.Viszont már jajgatva tüsszentek!
2009. szept. 25. 17:44
3/3 anonim válasza:
nekem ugyanez volt, amíg lejjebb nem csúszott a hasam.
Néha levegőt venni is fájt, ha hozzáértem olyan volt, mint ha vastagabb lenne a bőröm és még jobban fájt vagy viszketett. Főleg evések után volt nagyon rossz.
Nem tudom mi okozta, de nekem elmúlt már vagy egy hónapja.
Kérdezz rá a dokidnál.
37 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!