Kismamik! Nektek is más lett a nemi szervetek? Bocsánat a fogalmazásért!
Azt vettem észre h meg van dagadva, duzzadva..Mitől? Vérbőség miatt?
Meg h a melleim mindig melegebbek a többi testrészemhez képest. Mintha tüzelne..
Ezek normálisak?
23+3 h km
de jó neked, hogy lelátsz oda:D nekem fogalmam sincs, mi hogy néz ott ki most:)))
egyébként szerintem minden természetes, amit leírtál!
Szia.
Hát fogalmam sincs,hogy nekem hogy néz ki odalent a dolog,pedig borotválom rendszeresen,de őszintén szólva én nem néztem meg ,,ennyire tudományosan,, :D Azt észrevettem már,hogy sötétebb lett a színe a hüvelyemnek is,meg a mellbimbó udvarom is besötétedett.
A melleim azok nekem is mindig melegek,de nekem nem olyan,mintha tüzelne :)
37+4 hkm
Igen! A végén,az utolsó itthoni borotválkozásnál segített a párom,hát megijedtem attól,amit láttam. Lila volt,duzzadt,félelmetes :D szülés után vissza fog állni az eredeti állapot,ne aggódj :) a vérbőség miatt ilyen.
6 hós kukacos anyuja
Igen ez természetes! Az enyém is így néz ki, olyan "nagy". Nem tettszik, de szülés után szépen visszahúzódik eredeti állapotra szerencsére:)
A melleid melegsége is természetes, fog még tüzelni is, ha beindul a tejtermelődés. Úgyhogy tök normálisak a tüneteid.
Szép babavárást!
37 hkm
Nekem is ''nagyobb''. És igen, volt már olyan is, hogy kellemetlenül zsibbadt (együttlét után leginkább), le kellett feküdnöm vízszintesbe, mert állva nem bírtam. Ez elég kellemetlen érzés, gondolom másnak is volt már. :-) Szerintem mindent a vérbőség okoz.
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!