Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab utáni "normál"...

Missed ab utáni "normál" terhességben ki mikor kezdett vásárolni a picinek?

Figyelt kérdés
Én egyelőre várom majd a genetikai vizsgálatok eredményét, aztán majd meglátjuk...
2009. szept. 25. 08:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Megértem az aggodalmadat.Nekem is volt missed ab-m...

Én 4hónapos terhes voltam amikor komolyabban elkezdtünk vásárolgatni.Nem lesz semmi baj nálad,sok egészséget kívánok és boldog babavárást.

6hetes baba anyukája

2009. szept. 25. 09:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt missed-ab om. Néha vettem 1-1 kisrucit, de kiságyat és babakocsit, meg a nagyobb dolgokat, 30. hét után vettük meg. Már kész a babaszoba, minden megvan, de még most is bennem van a félsz. Jó lenne már túllenni a szülésen:)

38 hetes km

2009. szept. 25. 09:20
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem 19 hetesen volt missed ab-m. én a 23. héten vettem meg az első darabot és még mindig óvatos vagyok.

boldog babavárást

27 hetes kismama

2009. szept. 25. 09:20
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem decemberben volt missed ab-om

Most 23 hetes vagyok, venni még semmit nem vettem, de amiket kaptam, azokat szépen külön raktam, átnéztem. Férjemmel már egy csomó mindent megnézegettünk, kiságynak, babakocsinak, hordozónak utánajártunk, de egyelőre még csak gyűjtjük a pénzt. Januárban szülők, várhatóan csak november-decemberben kezdünk vásárolni.

2009. szept. 25. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!