Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti csináltatok aznapra program...

Ti csináltatok aznapra programot, amikorra ki voltatok írva?

Figyelt kérdés

Holnapra vagyok kiìrva, de még semmi előjele, h kiakar bùjni. :) természetesen tudom, h akàrmelyik percbe, egyik pillanatròl a màsikra elkezdődhetnek a fàjások.

Holnap lesz egy kis "rendezveny" féleség a faluba, és szeretnék elmenni. Szerintetek jò ötlet? Mert a vélemények nagyon megoszlanak. Valaki szerint menjek, màs meg megszòl, h ne, mert mi van ha megindul a szülés stb...

2013. ápr. 20. 08:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ès mi van ha megindul a szülés? Pont ez a cél nem?

Ha megindul haza mentek össze pakolsz és elmész szülni. Ha nagyon erös a fájások akkor elmegy érted valaki kocsival.

Ha meg már bújik ki (ilyen szinte csak tv-ben van), akkor meg mentöt hívtok és késsz.

nekem 3-4 órás szüléseim voltak, de simán elmennék.

Èn az elsönél a kiirt napon vásárolni mentem, de 10 napot ráhúzott, már voltam fodrásznál meg vásárolgatni. A doki mindig azt javasolta, hogy nagy séta, nagy séta és nagy séta.

Másodiknál elötte egy héttel költöztünk, így pakolás megállás nélkül, vele pont a kiirt napon szültem. De aznap is mentem minden felé, mert aznap volt a nagy tornája, ott tornáztam a kisgyerekekkel. (persze annyit amennyit bírtam)

2013. ápr. 20. 08:12
 2/8 Faff0529 ***** válasza:
100%
:) nyugodtan menj el :) Ha nem 100 km-eket utazol miatta és nem tart onnan sem sokkal tovább beérni a kórházba, akkor pláne! Jó szórakozást és gyors, könnyű szülést!
2013. ápr. 20. 08:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Akkor elmegyek mindenképp. :) csak àllandòan leakar beszélni mindenki mindenről (ne biciklizzek, mert nyomom a köldökzsinòrt stb..)

nincs sokkal messzebb, ùgyh ha lenne vmi, akkor is simàn beérnénk kòrhàzba. Annyi h sokat kell sétàlni. :) de azt meg szeretek. ;)

2013. ápr. 20. 08:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha abba a faluba lesz ahol amúgy is laktok, akkor persze, miért ne mehetnél el? Ha megindul a baba, bőven lesz időtök hazamenni a cuccokért, és elindulni. Nem úgy van ez mint a filmekben, hogy egyből fújtatnak, aztán a kocsiba majdnem megszülnek. Persze minden ember és szülés is más, de arra lesz idő, hogy normálisan beérjetek.
2013. ápr. 20. 08:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy pénteki napon szültem,csütörtök éjszaka indult meg a szülés.Aznap még hamburgerezni voltam sógornőmmel,szerda este pedig egy bev.központban csavarogtunk:)
2013. ápr. 20. 08:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Elsö vagyok. A séta még segíthet is. Nekem a dokim csak az ajánlotta szülés beindításhoz.

Bicigli azért rosszabb, mert ott inkább az a veszélyes ha elesel. A baba nem is igazán sérülhetne, de te igen. Mivel a tömegelosztásod hirtelen megváltozott, így könnyebben eleshetsz mint mikor még nem volt 8-20 kg plusszod.

2013. ápr. 20. 08:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi alapból a kocsiba tartottuk a kórházi cuccot az utolsó 2 hétben.

Így ha rohanni kellett, akkor ott volt minden!

Menj nyugodtan!

Engem 40+4en volt sürgősségi császárom, aznap még felmentünk a Normafához hátha megindul a szülés mert semmi jele nem volt. (Azért lett sürgősségi, mert fájásom nem volt, de ctg-n egy kis szívverési zűr volt, így toltak is be!)

2013. ápr. 20. 08:36
 8/8 anonim ***** válasza:
72%
Mondjuk biciklizni nem hiszem hogy bicikliznék (pedig nem vagyok egy tunyulós meg túlaggódós) de biztos hogy mennék erre arra. 3 gyerekem van, az utolsóval a szülés napján még moziban voltunk délután a férjemmel, és 4 óra múlva babáztunk.
2013. ápr. 20. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!