Ti csináltatok aznapra programot, amikorra ki voltatok írva?
Holnapra vagyok kiìrva, de még semmi előjele, h kiakar bùjni. :) természetesen tudom, h akàrmelyik percbe, egyik pillanatròl a màsikra elkezdődhetnek a fàjások.
Holnap lesz egy kis "rendezveny" féleség a faluba, és szeretnék elmenni. Szerintetek jò ötlet? Mert a vélemények nagyon megoszlanak. Valaki szerint menjek, màs meg megszòl, h ne, mert mi van ha megindul a szülés stb...
Ès mi van ha megindul a szülés? Pont ez a cél nem?
Ha megindul haza mentek össze pakolsz és elmész szülni. Ha nagyon erös a fájások akkor elmegy érted valaki kocsival.
Ha meg már bújik ki (ilyen szinte csak tv-ben van), akkor meg mentöt hívtok és késsz.
nekem 3-4 órás szüléseim voltak, de simán elmennék.
Èn az elsönél a kiirt napon vásárolni mentem, de 10 napot ráhúzott, már voltam fodrásznál meg vásárolgatni. A doki mindig azt javasolta, hogy nagy séta, nagy séta és nagy séta.
Másodiknál elötte egy héttel költöztünk, így pakolás megállás nélkül, vele pont a kiirt napon szültem. De aznap is mentem minden felé, mert aznap volt a nagy tornája, ott tornáztam a kisgyerekekkel. (persze annyit amennyit bírtam)
Akkor elmegyek mindenképp. :) csak àllandòan leakar beszélni mindenki mindenről (ne biciklizzek, mert nyomom a köldökzsinòrt stb..)
nincs sokkal messzebb, ùgyh ha lenne vmi, akkor is simàn beérnénk kòrhàzba. Annyi h sokat kell sétàlni. :) de azt meg szeretek. ;)
Elsö vagyok. A séta még segíthet is. Nekem a dokim csak az ajánlotta szülés beindításhoz.
Bicigli azért rosszabb, mert ott inkább az a veszélyes ha elesel. A baba nem is igazán sérülhetne, de te igen. Mivel a tömegelosztásod hirtelen megváltozott, így könnyebben eleshetsz mint mikor még nem volt 8-20 kg plusszod.
Mi alapból a kocsiba tartottuk a kórházi cuccot az utolsó 2 hétben.
Így ha rohanni kellett, akkor ott volt minden!
Menj nyugodtan!
Engem 40+4en volt sürgősségi császárom, aznap még felmentünk a Normafához hátha megindul a szülés mert semmi jele nem volt. (Azért lett sürgősségi, mert fájásom nem volt, de ctg-n egy kis szívverési zűr volt, így toltak is be!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!