A telihold tényleg befolyásolhatja a szülést? Vagyis meg tudja indítani?
Jövőhéten kedden töltöm a 38.hetet és szerdán telihold lesz.Nagyon szeretnék már szülni,és bízom benne,hogy jövőhéten ki is bújik a kisfiam,és abban bízom,hogy ebben a telihold a segítségemre lesz. :)
Szerintetek ez csak egy ,,babona,, vagy tényleg van valóságalapja??
Hm... én is örülnék, ha megindulna. Bármit megadnék érte:)
37hkm.
Nekem beindult a kisebb lányommal :) A doki akkor azt mondta, hogy teliholdnál többen szülnek. Engem délben vittek a műtőbe a császárra, addig ketten megszültek mellettem, és két vajúdó nő volt még ott.
Am arra készüljetek fel, ha beinditja a szülést, akkor később valószínűleg hatással is lesz a babára a telihold, legalábbis én azt tapasztaltam, hogy másfél éves koráig minden egyes teliholdnál éjjel ébredt kislányom, és még most is van, hogy megébred, pedig már 2,5 éves.
Mielőbbi, porblémamentes szülést kívánok :)
2 kislány anyukája, 16 hkm
Én is a napokban szülök, és hiszek abban, hogy az emberre még mindig hat a természet ősi ereje...
Bár nem olyan mértékben, mint régesrégen, de azért megérezzük.
A szülések bizony beindulnak a természet hatására. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!