Tegnap voltunk 4D UH-on és a kis drágám nem akarta megmutatni az arcocskáját, ezért a doki elkezdte a hasam nyomogatni meg "ütögetni", hogy ezzel ingerelje, forduljon felénk. Nem lehet ettől baja a babámnak?
Figyelt kérdés
Elég vékony a hasfalam és azt is láttuk, mintha nem tetszett volna neki ez a nyomogatás, mert védte a kezével a fejecskéjét. Ugye nem okozhatott a doki kárt a kisbabámban??2008. jún. 14. 10:49
1/7 anonim válasza:
Nem okozhatott kárt a piciben,védve van a magzatvíz által ,de ha ilyen szituba kerülsz szólj hogy te ezt nem akarod !
2/7 A kérdező kommentje:
köszi! Utólag gondolkodtam el rajta, hogy lehet, hogy nem kellett volna engedni...
2008. jún. 14. 10:55
3/7 anonim válasza:
Sose engedd meg egy dokinak sem,hogy ütögesse a hsadat!!!!A te babád,lehet azt a krapekot sosem fogod látni,jogod ban áll ellent mondani,francba az uhval ilyenkor.Attól még,hogy orvos lehet az egy állat-én már csak tudom,velük dolgoztam.Szval mert fehér köpeny van rajta nem szabad neki megengedni ilyeneket,mint a hímestojáshoz hozzád érhet.legközelebb egyél meg egy csokit,hátha az felpörgeti kicsit,vagy próbálj meg az oldaladra fordulni az is szokott segíteni.Amúgy nem hiszem,hogy lesz baja a picinek,de ebből azért okulj,jó nagyot.És ha már kint lesz akkor sem okozhatnak neki fájdalmat.Sokkal több jogunk van pacienseknek mint gondolnánk és nem szabad nekik semmit sem megengedni ok nélkül,magyarázzák el mit miért csinálnak.Ha nem teszik másik orvost kell választani!Szabad orvos választás van,nekik csak rossza,ha elpártolsz ,mert fejpénzt kapnak mindeg paciens után.
4/7 anonim válasza:
Azért szerintem ennyire nem kell túllihegni.
a doki tudja mit csinál, nem fog ártani a picinek.
Néha drasztikusan nyúlnak hozzánk, a babához, de attól még nem okoznak fájdalmat nekik.
(nézd majd meg, hogy fürdetik a kórházban...)
Szóval ne félj, biztos, hogy semmi baja nincs.
5/7 anonim válasza:
Nyugi semmi baja nem lesz, nekem is ezt csinálta a doktornő a 4D-n hogy forduljon felénk , láthassuk az arcát.Sikerült 3 képet rögziteni.
Ha legközelebb is nyomogatja és zavar, akkor szólj neki, de ő biztos tudja h mi a dolga és hogy ezzel nem árt a babának, hiszen naponta több terhes nőt vizsgál.
26 hetes kismami.
6/7 anonim válasza:
Szia! Biztos nem ártott neki. Velünk is ez történt, igaz, csak finoman azzal az uh-tartozékkal, ami a hason van arrébb tolta a kezecskéjét, és ennek hála csodálatos képek születtek. Remélem és úgy gondolom, nálatok sem okozott gondot.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Örültem neki.
2008. jún. 14. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!