Szerintetek 12 hetes UH-n, melyik a mérvadóbb adat? A Femur (FL) vagy a BDP méretei? Ugyanis egyik szerint 12 hetes a másik szerint 13 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 11:30
1/10 anonim válasza:
ne haragudj, de nem mindegy?:) ehhez nem mérnek semmit, megállapítják, minden ok, és kész:)
2/10 anonim válasza:
Tök mindegy!MINDIG az utolsó menzi első napjától számítanak!!!Nekem már a legeleje óta 2 héttel nagyobbnak mérik a babát a szülés időpontja mégis ugyanaz maradt!Rá is kérdeztem a dokimtól de azt mondta, hogy az nem változtat semmin.38hkm
3/10 A kérdező kommentje:
Normál esetben nekem is teljessen mindegy lenne, de én ezelőtt tizenx héttel gyógyszereket szedtem, mellé az állandó gyógyszereim és ezért NEM MINDEGY számomra...
5 UH-n voltam ezek miatt a gyógyszerek miatt 12-13 hetesen és egyik orvosi vélemény sem esik egybe a másikéval.
2013. ápr. 18. 11:41
4/10 anonim válasza:
Ha gyógyszereket szedtél akkor is totál tök mindegy az az egy hét.
5/10 A kérdező kommentje:
R E N D B E N
További szép napot neked!
SZIA
2013. ápr. 18. 11:47
6/10 anonim válasza:
Nezd, az en dokim szerint ezeknek az adatoknak a 12. heten semmi jelentosege sincs, ezert le se merte oket, csak a crl-t es az nt-t. Valoszinuleg igy van, kulonben nem adta volna ki a leletet az alairasaval es pecsettel. Bar en sem voltam elajulva, hogy ezeket le sem merte, de vsz tenyleg nincs meg jelentosege. Viszont megnezte a kicsi szerveit (sziv, maj stb) es mindent rendben talalt. Es nekem is problemas a terhessegem... A doki biztos ertekelte a latottakat, ha azt mondta minden remdben, akkor hidd el! Boldog babavarast!
7/10 anonim válasza:
egyébként a kombi teszt pl. a legtöbb, ilyenkor látható problémát felderíti, nem kell 5 UH, csak egy normális, úgymond, ha van olyan ok, ami miatt gond lehet (gyógyszerek) + a szokásos vizsgálatok
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm msty. :) Nekem CRL-t nem is mért. :(
Boldog babavárást Neked is. :)
2013. ápr. 18. 11:59
9/10 A kérdező kommentje:
Nektek milyen méreteket mértek?
2013. ápr. 18. 12:01
10/10 anonim válasza:
7-es vagyok, kombin voltam, szinte mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!