Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még csak 9 hetes vagyok, de...

Még csak 9 hetes vagyok, de úgy puffadok, hogy simán többnek nézek ki, feltűnő, de nem merem elrejteni, más is volt így?

Figyelt kérdés
A régi nacik szűkek, de csak hasban, és nem merem belepréselni magam, nehogy ártson. Ha úgy állok, hogy nem húzom be erőnek erejével a hasam, akkor nyilvánvaló a pocak, és még csak 9. héten vagyok. Nem ciki ez? Ha megkérdezik, hogy jajj, hányadik hónapban vagy, hogy hangzik, hogy 3.? Amikor már ekkora a hasam? Meg ha máshogy állok, picit be tudom húzni, szerintem inkább kövérnek tűnök sok helyzetben, de elrejteni meg már szinte nem lehet. Most is mennem kellene valahová, többb helyre is, és nem tudom, mit vegyek fel, mert tanácstalan vagyok. Van rajtam pár plusz kiló, de azért nem ennyi. Más is volt ilyen helyzetben? Nem éreztétek kényelmetlenül magatokat?
2013. ápr. 18. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
En 13 hetes vagyok, de mióta terhes vagyok nagyon puffadok. Most olyan hasam van, mint 20 hét korul az elso gyerekkel. Nem tudsz mit tenni, ez van. Néha már annyira gorcsol a gyomrom, hogy espumisant veszek be. Plusz még rosszul is vagyok, hányok, egész nap émelygek.
2013. ápr. 18. 11:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 10 hetes vagyok ma:) 157 cm, és most 61 kg. Nem hányok, semmi rosszullét, eddig 2 kg-jött rám. Szintén ez a helyzet, olyan a hasam mint egy 21-23 hetes kismama hasa.Ne szégyelld, legyél rá büszke ! Én egyetemre és dolgozni is már kismama felsőben megyek, és olyan nadrágot veszek fel, ami kényelmes. A terhesség nem szégyen, hanem a legjobb állapot amit csak el tudsz képzelni! Ilyenkor ne feltétlenül azt számold hogy hogy néz ki a hasad, kövér vagy e? amíg normális az mennyiség amit híztál, ne aggódj rajta:)
2013. ápr. 18. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így voltam. 6. (!) héten volt,aki észrevette és rákérdezett. Persze mkinek magyarázkodhattam, hogy igen, baba, de ez még csak a puffadás:D NEm cikinek éreztem, inkább csak untam a magyarázkodást. Viszont pl ha egy karcsúsított, de nem szűk inget vettem fel, az egész jól takarta még. Nem mintha rejtegetni akartam volna, csak még azt találtam a legelőnyösebbnek, ami nem "hordósított" :)

Az a vicc, hogy most már nem puffadok (13. hét) és ugyanakkora vagyok, mint 6 hetesen :D

2013. ápr. 18. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, én is csak 6 hetes vagyok,de akkora hasam van,mint egy kb. 4 hónapos kismamának. És csak puffadok és puffadok...de nem bánom, legalább szokom a méretet. :-)
2013. ápr. 18. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:

én 10 hetes vagyok, de bakker, nekem is akkora hasam van, hogy lassan hiába próbálkozok (pulcsi, ilyesmik), feltűnik bárkinek. Volt már vetélésem, nem tudom, hogy be merném-e vallani ilyen korán

Hízni nem híztam, inkább fogytam a hányások miatt.

2013. ápr. 18. 14:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Én sem híztam, sőt 2kg-t fogytam mióta várandós vagyok. Mégis olyan furcsa, azt hittem, csak a 20. hét körül lesznek ilyen ruha gondjaim. Köszönöm a megértő történeteket, és jó érzés, hogy nem vagyok egyedül. AKkor nem ciki már ilyen korán pocakosodni ... :) Büszke vagyok, csodálatos dolog, hogy babánk lesz, csak furcsák az új méretek, ráadásul ilyen gyorsan!
2013. ápr. 18. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:
5 hetes vagyok és úgy fel vagyok puffadva, hogy feltünően látszik. Második terhességem. Az elsőnél nem volt így:D
2013. ápr. 18. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!