Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héten árultátok el a...

Hányadik héten árultátok el a családnak, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 20:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A szülőknek, testvéreknek 7. héten, a távolabbi rokonoknak a 12. héten.
2013. ápr. 17. 21:25
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi az 5. héten elmondtuk a szülőknek! DE CSAK A SZÜLŐKNEK!!!!!! És nagyon jól esett,hogy amikor megtörténta baj,akkor tudták,hogy mit mondjanak,és mellettem voltak! Nekem rosszabb lett volna,ha utána találkozok anyuékkal,és elsírom magam,és el kell mondanom neki,hogy most műtöttek,mert elment a baba! Megkérdeztem őt is,nem-e baj,hoyg elmondtam neki,és most mégsem lesz nagymama,és azt mondta örül,hogy elmondtam,mert így tud támogatni,és mellettem lenni,de ha nem tudja,akkor nem is tudott volna utána ilyen sokat segíteni lelkileg,és különben is,az unokája volt,joga van tudni róla! Hát ezt a választ kaptam nagyjából,és cseppet sem bántam meg,hogy ő tudta! De persze 3 ember tudta össz-visz a családból,szóval nem vertük nagy dobra! :)
2013. ápr. 17. 21:32
 13/21 anonim ***** válasza:

18. héten. Muszáj volt. De a papán és a mamán kívül csak a nagyszülők és a dédnagymama örülnek neki. Senki más.

Szóval, nem érdemelték meg.

2013. ápr. 17. 22:36
 14/21 anonim ***** válasza:
8 hetes leszek, de még nem árultam el, csak a férjemnek. majd csak a genetikai UH és teszt után szeretnénk. "szerencsére" erősebb alkat vagyok, senkinek nem fog feltűnni egy esetleges kisebb pocak.
2013. ápr. 18. 01:15
 15/21 petera6 ***** válasza:

7-es válaszoló véleményét osztom :) Már a nem várt előtt volt pozitív tesztem, így 4. héten tudta, akinek tudnia kell a családból, baráti körből, illetve a közvetlen kollégáim. Sokkal többen azóta sem tudják, max látják :)

17hkm

2013. ápr. 18. 06:02
 16/21 anonim ***** válasza:
8. és 10. héten. Akkor találkoztunk kb egyszerre az összes nagyszülővel.
2013. ápr. 18. 07:46
 17/21 anonim ***** válasza:

Anyuéknak az 5.héten, amikor pozitívat teszteltem, párom anyjának a 7-en.

Én nem vagyok babonás, sajnos ha baj történik, annak nem az az oka, hogy elmondom vagy sem. Ha pedig baj történt volna, annyira megviselt volna, hogy úgysem tudtam volna eltitkolni, és nem is vagyok annak a híve, hogy magamban szenvedjek, kívül meg mosolyogjak, mintha nem történt volna semmi. Ez annál jóval nagyobb fájdalom.

2013. ápr. 18. 08:51
 18/21 anonim ***** válasza:
akkor csak én vagyok ilyen elvetemült h a férjemen kívül, a 23. hétig senki se tudott róla :)
2013. ápr. 18. 10:09
 19/21 anonim ***** válasza:

6.héten..

Nem vagyok babonás..

Mikor a dokinál voltunk és mondta hogy minden ok dobogott a pici szive akkor mondtuk el..))

a 40 hét alatt sajnos bármikor előfordulhat tragédia sajnos ez ellen nem lehet mit tenni..((

2013. ápr. 18. 10:37
 20/21 anonim ***** válasza:

A szülőknek az 5. héten,amikor pozitív lett a teszt.

A barátoknak a 12. héten,a távolabbi ismerősöknek a 20. hét körül.

2013. ápr. 18. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!