Ha elkezd szivárogni a magazvíz azt hogyan lehet észrevenni? Mert ma különössen erős folyásom van, olyan fehér és nyúlós. 40 hetes vagyok.
Hát ez éppenséggel lehet a nyákdugó is :o)
Szép szülést! :o)
Én ma vagyok 41 hetes. Nekem tegnapelőtt éjjel óta van igen híg, vizestej szerű folyásom. A doki megvizsgált, és azt mondta, nem magzatív. Ma éjjel 2X kellett betétet cserélnem mert átázott, nem tudom mi ez, de biztos készül a szervezet és ilyen híg folyást produkál.
A nyákdugó lehet véres, barnás rózsaszines, fehér vagy sárga is. Kinek milyen. Nekem egy magztvízvizsgálat után véreztem, utána volt barnás folyásom, akkor ment el a nyákdugó. Maga a nyák átlátszó volt.
Szerintem nincs különösebb baj, nekem is azt mondta a szülésznő, hogy ha a víz folyik, még ha szivárog is, akkor is nagyobb mennyiség az ennél, ami nekem van. Én még holnap megyek egy vizsgálatra, és kedden indítanak.
A magzatvíz nem fehér, hanem tiszta folyadék, szerintem neked is csaka normál hüvelyfolyásod van, ami szülés előtt hígabbá is válhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!