Szerintetek mekkora súllyal fog születni a kislányom ha 23 hetesen 700 grammra becsülték a súlyát?
Szia
Igaz első babámat várom,de leírom,hogy nekem mennyire becsülték,talán hozzávetőlegesen tudod,hogy mire számíts majd:
25+4 hetesen becsülték a babám súlyát 600g-ra.
32 hetesen 1800g-ra.
36 hetesen 3200g-ra.
Boldog babavárást :)
37 hkm
Ezt senki meg nem mondja neked:)
A becsült súly +- 10-100 dkg eltérés is lehet!
Nekem a kórházban 25 hetesen 600 grammra mérte a doki, másnap 3D. Ultrahangon 950 grammra becsülték. Na most melyik az igaz?!
Ezt nem lehet tudni, mert a baba növekedése nem egyenletes. Néha jobban megindul, néha kissé lassul. A becslésekkel óvatosan, mert nálunk a családban volt, hogy a babát alig több, mint 3200 grammra becsülték a szülés előtti napon, másnap kiderül, hogy 4100 grammos a "törpe". Szerintem, ez egy hozzávetőleges érték, még korai a születési súlyon gondolkodnunk. :)
22 hkm
még nagyon korai ez a mérés hogy ennyiből saccolni lehessen...ráadásúl az is lehet hogy nagyon elmérték és nem 700 csak 500 gr igazából....
nekem szülés előtt fél kilóval elmérték a gyereket uh akkor gondolhatod ilyen korba mennyire el tudják mérni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!