Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetesen normális, hogy jobb...

5 hetesen normális, hogy jobb oldalt nyilal a hasam?

Figyelt kérdés
eddig nem volt semmi tünetem, nem fájt semmim.
2013. ápr. 16. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia nekem ugyan ez a tünetem van kb 2 órája voltam a dokinál aki terhességet állapított meg, de most hogy hazaértem nyilal jobb oldalt a hasam
2013. ápr. 16. 13:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Fog az még bal oldalt is nyilallni, meg sok egyéb helyen. :)

Vsz. a méhszalagok nyúlásától. Nem írtad, hányadik terhesség. Az elsőnél ezt erősebben érezni, a többinél kevésbé.

Csak hasgörcs ne legyen.

2013. ápr. 16. 13:40
 3/9 A kérdező kommentje:
görcs nincs. csak nyilalás. volt egy vetélésem 2 éve, de gyermekem még nincs. Csütörtökön megyek vissza dokihoz.
2013. ápr. 16. 13:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt. Sőt, most 9 hetesen is van. Először én is megijedtem, pláne, hogy az elején kis vérzés is volt és nagyon féltem a vetéléstől. De olvastam és mondták többen, hogy ez normális. Mondjuk nekem igazából nem is nyilall, hanem inkább olyan tompa nyomás.
2013. ápr. 16. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
teljesen normális:) lesz ott még minden:)
2013. ápr. 16. 14:17
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, tiszta stressz voltam már
2013. ápr. 16. 14:24
 7/9 anonim válasza:

Én csütörtökön töltöm be az 5. heted. A párommal nagyon örülünk a babának, fo"leg, hogy januárban volt egy korai vetélésem. Néha-néha nekem is szurdogal a hasam, mindenki akivel erro"l beszéltem megnyugtatott, hogy ez teljesen normális.:)

Ti tapasztaltok olyat, hogy hol jobban, hol kevésbé érzékeny a melletek es néha jobban, máskor kevésbé van megduzzadva? O"szintén megvallva rettegek egy újabb vetélésto"l!

2013. ápr. 16. 17:46
 8/9 A kérdező kommentje:
kedves utolsó nekem 2 éve volt egz vetélésem, és eyt a terhességet most rettegésben élem meg...
2013. ápr. 16. 18:04
 9/9 anonim válasza:
Bennem is bennem van a félsz, de megprobálok a legjobbakra gondolni. Nagyon bízom benne, hogy most minden rendben lesz.:) Tegnap voltam dokinál és o" azt mondta, hogy valószínu"tlen, hogy ismét bekövetkezik valami rossz. Minden rendben lesz velünk!!:)
2013. ápr. 16. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!