Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen gyakran ajánlott...

Milyen gyakran ajánlott hasznáni az otthoni kézi szívhang hallgatót (dopplert)?

Figyelt kérdés
Kaptam egyet kölcsönbe és olyan szívesen hallgatnám naponta akár többször is, de nem tudom ez mennyire káros, vagy mennyire zavarja a babucit. Szerintetek?
2009. szept. 24. 00:56
 1/2 anonim ***** válasza:
93%
Igazán nem káros, de zavarja egy kicsit. Mi a 12. héttől használjuk, bár most már mocorog, úgyhogy ritkán. A doki azt mondta, hogy nem árt neki, de 2 naponta maximum és csak fél percre. Ha többször akarod használni, akkor az a lényeg, hogy amint megvan a baba szívverése, utána ne hallgatózz sokáig (én max 10 mp-ig hallgattam).
2009. szept. 24. 06:11
 2/2 anonim ***** válasza:
93%
Mi csak akkor hasznljuk ha esetleg hosszab idejig nem erzem a babat mozogni. Engem megnyugtat, hogy minden rendben van (panikolosabb tipus vagyok mint az atlag, sajnos). De van olyan nap, hogy elo sem vesszuk ha minden rendben es erzem a picit mozogni.
2009. szept. 24. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!