Kávétejszín kérdése:
Kismamák! Ti hogyan dolgoztatok erős rosszullétek ideje alatt?
Figyelt kérdés
Alig bírok járni is már a folyamatos hányingertől, azt sem tudom, hol vagyok. :( A héten ki vagyok írva táppénzre, viszont jövő héttől újra munkába kell állnom. Hogyan oldottátok meg ezt ebben az időszakban? Ilyen erős rosszullét mellett hogyan mentetek dolgozni? Vagy mentetek egyáltalán?2013. ápr. 10. 21:32
11/12 A kérdező kommentje:
Nem vált be se a b6, se a sokszor keveset elv. Még az sem, hogy reggel, ágyból kikelés előtt egyek egy falatot. Semmi.
Egész nap rossz, és ahogy előttem is írták: alig élek. Tegnap képtelen voltam elmenni a mosdóig, csak bevágódtam az ágyba és aludtam.
Nagyon sok lett a gyomorsavam, és már enni sem nagyon tudok napok óta. :(
2013. ápr. 12. 21:16
12/12 anonim válasza:
durva.... sajnálom hogy semmi nem válik be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!