Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vettem egy fetal doppler...

Vettem egy fetal doppler JPD-100B, amikor vettem azt irta 12. hettol tisztan hallhato a szivhang, viszont a hasznalatiban 16 hettol irja, es nem is hallok semmit,15 hetes vagyok?

Figyelt kérdés
Hasznaltatok mar ilyen fajta dopplert?
2013. ápr. 10. 20:48
 1/10 anonim ***** válasza:

nekem védőnő mondta, hogy ne vegyek dopplert mert ha nem találom meg a szívhangot akkor csak magamat ijesztgetem főleg ha rendben van minden.

Mocorog a pici? Érezted már? Lehet idősebb terhesen ki kéne próbálni, hogy egyáltalán működőképes-e... A saját szívverésedet hallod vele?

2013. ápr. 10. 20:57
 2/10 A kérdező kommentje:
A sajatom igen, meg nem erzem sajnos :((
2013. ápr. 10. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
En csak a 22.hettol hallottam vele.
2013. ápr. 10. 21:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy rossz helyen keresed? Nekem volt, hogy a lányom egészen a szeméremdombra húzódott, ott lett meg..mondjuk nekem angel care van, most 10 hetes vagyok,ma már megtaláltam vele ketteskét...
2013. ápr. 10. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem az orvos ket napja nezte dopplerrel a szivverest de megszenvedte mire megtalalta egeszen lent majdnem a szemerem dombnal. Mindig az enyemet talalta :) Aztan meglett :) 15hkm
2013. ápr. 11. 01:12
 6/10 anonim ***** válasza:
én 32hetes vagyok és nem halom vele a pici szivét,az enyémet hallom de az övét még soha nem hallottam vele.....érdekes mi?
2013. ápr. 11. 07:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Tegnap a ferjem addig probalgatta h megtalalta, es total lennt a szemeremcsontnal nagyon elveztuk, remelem nem az enyem volt...
2013. ápr. 11. 09:36
 8/10 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, örülök,hogy meg lett:-) látod mondtam,hogy lejjebb keresgélj;-)
2013. ápr. 11. 12:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem Angelsounds van. Mikor megvettem én sem találtam a szívhangot, pár alkalom kellett, mire kitapasztaltam hol keressem. Nekem nagyon alul köldökömtől kicsit balra, mindig ott van a baba, és mostmár megtalálom mindig :-)

2013. ápr. 12. 11:05
 10/10 A kérdező kommentje:
ra 2 napra kicsit feljebb talaltam es en is bal oldalt :)
2013. ápr. 12. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!