Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27hetes vagyok, ma sajnos...

27hetes vagyok, ma sajnos nagyon elestem a kezem és a lábam nagyon lehorzsolódot?

Figyelt kérdés

Szerencsére a hasamra nem estem de a kezem a lábam nagyon

Beütöttem, arra lennék kiváncsi hogy nem e lessz emiatt a babàmnak

Baja ?? Hogy születésekor nem e fog neki meglátszani valami amiatt hogy èn elestem??

2013. ápr. 10. 16:34
 1/8 anonim válasza:
egyik ismerősőmet elütötték,amikor terhes volt,és a lány(aki született) hátán még mindig meglátszik a seb,ami a baleset következménye volt,egy közepes méretű horzsolás nyoma.
2013. ápr. 10. 16:39
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem nincs baja a babának, de én elmennék egy extra uh-ra emiatt, csak hogy megnyugodjak...
2013. ápr. 10. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem fog látszani semmi sem a babán de mindenképpen azonnal menj el ultrahangra.érzed rendesen mozogni a kicsit?nem megijeszteni akarlak de anyósom kb 28-29 hetes terhes lehetett amikor leesett a lépcsőn pont a fenekére és a babát utána nem érezte mozogni.elment a dokihoz és meghalt a kicsi.tényleg nem ijesztgetni akarlak de mindenképp menj dokihoz.remélem semmi baj nem lesz
2013. ápr. 10. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz. Érdemes elmenni dokihoz biztos ami biztos alapon. Lehet hogy nincs semmi gond, de nem árt ha biztosra megy az ember.
2013. ápr. 10. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Látszani nem fog rajta, hiszen őt nem ütötted meg. De az ultrahang tényleg indokolt ilyenkor, mert a lepény leválhat. Menj el ügyeletre, ha más nincs.
2013. ápr. 10. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:
szia.mi a helyzet?voltál dokinál?remélem minden a legnagyobb rendben van veletek
2013. ápr. 10. 22:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Szia. Köszönjük szèpen.. Minden rendben van velem ès a babával iss!!
2013. ápr. 11. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Ennek örülök!Már nagyon aggódtam értetek! Boldog babavárást kívánok neked
2013. ápr. 11. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!