SOS! Egyre kevesebbet mozog a babám. Ugye nem lesz baj?
Figyelt kérdés
Nagyon félek. 36 hetes vagyok. 1 hónapja voltam uh-n, csökkent magaztmozgás miatt, de minden rendben volt. Nagyon aggaszt, mert egyre kevesebbet mozog. Nincs dokim.2013. ápr. 10. 16:11
1/7 anonim válasza:
Velem is ez volt 6-7 órával mielött elfojt as magzatvizem.
2/7 anonim válasza:
Lehet,hogy most ilyen kis lustácska,nekem szinte egész nap nem mozgott,mikor este lefeküdtem akkor rákezdett.
Ha nagyon aggódsz menj dokihoz,ha nem fogadnak,akkor ha tusz egy magánhoz.
3/7 A kérdező kommentje:
De már hetek óta ez van. Egyre kevesebbet mozog:( nagyon rossz érzés. Szeretném már, ha megszületne. Lehet, hogy nem érzi már jól magát odabent??
2013. ápr. 10. 16:30
4/7 anonim válasza:
Valószínű mert nagyobb a baba és nincs annyi helye. Ha tegnap azt mondták, hogy minden rendben akkor ne aggódj! De az való igaz , hogy minden nap érezned kell. De ha megnyugtat akkor menj vissza holnap is és mond el a tegnapi vizsgálatot végző orvosnak. Vigyázz magadra és a babára.
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Bocsi rosszul olvastam, Te egy hónapja voltál vizsgálaton! Szerintem akkor mindenképpen menj el!!! Ha Budapesti vagy akkor a Baross utcai I.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati klinikára ott megvizsgálnak.
6/7 A kérdező kommentje:
Vizsgálaton 2 hete voltam, voltam most hétfőn de már nem vizsgált. Csak szívhangot nézett. Hétfőn megyek NST_re
2013. ápr. 10. 17:10
7/7 anonim válasza:
attól függ mit jelent a kevés mozgás. ha reggel 9 kor kezded el számolni és estig lemozog 10-et akkor nincs baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!