Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti h vtok az autózással?

Ti h vtok az autózással?

Figyelt kérdés

Konkrétan arra gondolok h mikor vásárolni kell menni több helyre, sokszor a ki-be szállás az autóból az nem gond? Főleg h vezetek is, mert mondjuk egyedül megyek. Na meg az utak minőségéről nem is beszélve... Olvastam vhol h a kisbaba nem szereti a rázkódást, pedig elkerülhetetlen h autóba üljek. És van vmi trükk a biztonsági öv alkalmazásánál?

22 hkm

2013. ápr. 10. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet kapni kismamáknak övterelőt, az a legbiztonságosabb.

Én az első terhesség alatt is végig vezettem, még a szülés beindulása előtti napon is, nekem nem volt ezzel gondom. Mostmár gyerekkel vezetek terhesen, őt is be kell tennem, ki kell vennem, de nincs ezzel semmi probléma.

2013. ápr. 10. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 23+3 hkm. Napi egy óra a munkahelyem oda, egy óra vissza, városba, dugóba. Nekem nincs vele problémám, a baba is jól viseli. Ki-be szállás sem gond, egyenlőre megy. A derekam szokott fájni, de az nem csak a kocsiba, otton is. A kátyúkra nagyon odafigyelek, nemcsak most magam és a baba miatt, hanem az autót is féltem. :) Viszont övterelőt lassan én is veszek, mert előre láthatólag, még sokat fogok autót vezetni a szülésig.
2013. ápr. 10. 13:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Már attól tartottam h a sok ki-be szállás miatt meghúzódnak a szalagok. Nekem is be kellene szereznem majd övterelőt, hisz nem mindig tudom elkerülni az autózást.

2013. ápr. 10. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
En már csak a 38. hét korul terhelt meg az autoból való ki-be szállás.
2013. ápr. 10. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Első terhességemnél is végig vezettem (40 hét 5 nap), most is vezetek, és nem csak ki-be szállok, hanem a 2 évesemet is mindig kiszedem, bevásárlókosárba beültetem, aztán ugyanezt vissza. Persze, lassabb így, meg minden, de bajod ettől nem lesz. Övterelőt meg lehet kapni. Nekem a fotelból való felállás is ugyanolyan nyűg már mint a kiszállás-beszállás az autóba.

36+5 hkm

2013. ápr. 10. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is a kismamáknak való övterelőt használom, így kényelmes. Ki-beszállás kicsit lassabb, de simán megy illetve magával az autózással semmi problémám nincs.
2013. ápr. 10. 17:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan vagyok az előzőekhez: a 10. hét óta övterelővel vezetek, így kényelmesebb is, meg biztonságosabb is, csak tovább tart bekötni magam. A be- és kiszállás kényelmessége azon is múlik, milyen az autó. A mélyen fekvő ülésekbe már nehézkesen szállok be. A derekam szokott fájni a hosszabb utak végére, de segít rajta, ha valamivel megtámasztom hátulról. Végig fogok vezetni.

29 hkm

2013. ápr. 10. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!