Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Debreceni Klinikán az NST-re...

Debreceni Klinikán az NST-re kell időpontot kérni?

Figyelt kérdés
Vagy csak odamegyek es kesz? Érkezési sorrend van vagy szólítanak? Hánytól hány óráig lehet menni? Köszi :)
2013. ápr. 10. 12:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, kell időpontot kérni legalább egy héttel a kívánt vizsgálat előtt. :)

Ezen kívül beutalóval kell menni, amit vagy az OTI-ból, vagy a Klinikákról, a körzeti orvosodtól kaphatsz.

Remélem, segítettem!

debreceni, 24 éves, 39 hkm

2013. ápr. 10. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok még mindig: időpontot már fél 8-tól kérhetsz, és ha negyed 8-ra odaméssz, garantált első leszel. 8 után már dugig van a terem, de az NST-n egyszerre 3 kismama tud benn lenni. :) Én pl. most pénteken 9:00-re megyek megint, és majd szólítani fognak, ha beadtad a beutalód a 3-as ajtón, a terhes ambulancián.
2013. ápr. 10. 13:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettél :) Köszi. :) És sokat kell várni? Beutaló már van. Egy telefonszámot tudnál adni esetleg?
2013. ápr. 10. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Én eddig egyáltalán nem vártam sokat, max negyed-fél órát( de még annyit sem), ami a mai egészségügynél tökéletes :)Telefonszám: 411-171, vagy 411-600, itt vársz egy kicsit a vonalban, majd kérd, hogy kapcsolják a terhes ambulanciát :) Sok sikert!
2013. ápr. 10. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Jaj, az első számot elírtam: 411-717 a helyes! De én a 411-600-ason értem el hamarabb őket! :)
2013. ápr. 10. 16:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi kőszííí. Ari vagy. Hálám üldözni fog :-)
2013. ápr. 10. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit :) Nyugodtan szólj, ha tudok még segíteni valamiben. :) Még az is lehet, hogy pénteken találkozunk :)
2013. ápr. 11. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!