Napi hányszor isztok málnalevél teát?
Napi kétszer (2 g teafű 1 adag).
A málnalevélteától nem lesznek görcsök, meg nem tágít, hanem segíti a méhszáj felpuhulását, lazítja a méhizomzatot, ettől nem lesznek előbb görcsök meg fájások, csak ha már amúgy is megindul a szülés akkor (elvileg) könnyebben megy a tágulás. De a hatását szülés előtt nem lehet érezni.
Én is ittam a 35 héttől és hatását akkor nem éreztem hanem a szülésnél a tágulási szakasz gyorsabb és könnyebb volt, nem mellesleg 4700 grammos 62 centis babát szültem meg úgy hogy még egy repedésem sem lett, a dokim mondta hogy ilyet nem sokat látott. Második babám volt de a két szülés közt 10 év telt el, az elsőnél még nem tudtam róla hogy van ilyen tea, meg is szenvedtem 12 óra vajúdás után született meg a gyerkőc. Most is inni fogom majd mert szerintem sokat segített.
22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!