Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mentel eloszor dokihoz?

Mikor mentel eloszor dokihoz?

Figyelt kérdés
(mikor megtudtad, h babas vagy)
2013. ápr. 10. 09:46
 1/8 anonim ***** válasza:
4+3-nál, mert volt egy kis barnázás, aztán 7+5-nél (6+5-nél szerettem volna, de elutaztunk:))
2013. ápr. 10. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Én 5 hetesen mert volt egy kis folyásom, de kiderült a terhesség miatt....:-) Aztán két hét múlva, már szívhang is volt:-)) hány hetes vagy?
2013. ápr. 10. 09:57
 3/8 anonim ***** válasza:

6+3naposan,de nem látszódott túl sok,nem volt szívhang se...

2hét múlva visszarendeltek,addig tiszta ideg voltam.

8+3naposan már 12mm-es volt szívhaggal.

Korán 5-6hetesen már csak akkor mennék elsőre,ha valami gond van!

2013. ápr. 10. 10:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon korán, 4 hetesen. Még nem is látszott semmi, csak a pozitív teszteket tudtam lobogtatni. Előtte volt egy vetélésem, úgyhogy úgy éreztem, hogy így megteszek mindent most. Ha nem lett volna vetélés előtte, akkor nem mentem volna olyan korán.
2013. ápr. 10. 10:09
 5/8 anonim ***** válasza:
5+2-n mentük orvoshoz, akkorra lehetett legkorábbra időpontot kapni, de 11 dpo-n már pozitív lett a teszt, így jó korán tudtuk már, hogy mi a helyzet :)
2013. ápr. 10. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Az elsővel 4-5 hetesen,a másodikkal 7+2 hetesen mentem el először
2013. ápr. 10. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:

a lányommal 7 hetesen kereken, de akkor vérzés miatt, most 7+2-n voltunk!

Már volt szívhang mind a kétszer

2013. ápr. 10. 10:13
 8/8 anonim ***** válasza:
7+2 n mentem most harmadjára mert tudtam hogy előbb semmi értelme, szívhangot úgyse látunk-hallunk. Felénk hasival nézik az uht elejétől és 6 hetesen nekem úgy még semmit se szoktak látni. Nem akartam idegeskedni 1-2 hetet így a pozi teszt után még jó sokat vártam mire mentem (3 hetet mert nagyon korán pozitiv lett a teszt) . Így mikor mentem már 12 mm volt a baba és szívhang is egyértelműen volt.
2013. ápr. 10. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!