Légyszi mit vizsgálnak az első terhességi vér vizsgálatból?!
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok!2013. ápr. 10. 09:42
1/4 anonim válasza:
győrben: vérkép, vércsoport, hepatitis és még egy fertőzés, ami nem jut eszembe.
2/4 anonim válasza:
Nekem most volt az első vérvételem... 16 hetesen. Ilyenkor egy csomó dolgot néznek. Neked most vettek? Szerintem hormon szintet cukrot , általános vérvétel lehet. Ne ijedj meg:-)))
3/4 anonim válasza:
nekem is ekörül volt, ellenanyag-szűrés, vércsoport, tsh, meg a többi "általánosabb", hemoglobin, fehérvérsejt..de a dokid ráírja a papírra!
4/4 anonim válasza:
Teljes vérkép, vizelet és vizeletüledék vizsgálat, ellenanyag-szűrés, vércsoport megállapítás, és nekem volt még toxoplazma vizsgálat is. De majd az orvos eldönti, mert emellett kérhet még másra is vizsgálatot, pl van, akinek ilyenkor már terheléses cukorra is kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!