Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülésznőnek hogyan "köszöntét...

Szülésznőnek hogyan "köszöntétek meg", hogy ott volt segített?

Figyelt kérdés
Mit érdemes adni neki, pénzt vagy ajándékcsomagot? Ha pénzt mennyit?
2013. ápr. 9. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 3 hét múlva szülök, elő gyerekünk de van fogadott szülésznőnk és én kb 10 ezer forintra gondoltam meg valami drágább bon bonra vagy virágra mellé.Úgy tudom 20 ezer forintnál nem szoktak többet adni.De ez egyéni döntés.Senki nem kényszeríthet semmire.Ahogy te érzed, meg mennyire vagy vele megelégedve.
2013. ápr. 9. 19:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Most még az jutott eszembe, hogy mi van, ha több szülésznő van bent, vagy ilyen nincs? Csak egy szülésznő szokott egy szülő nőnél bent lenni?
2013. ápr. 9. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha van fogadott szülésznőd akkor csak ő lesz bent több nem.De ha nincs akkor sem szoktak 3man ott tolongani:D
2013. ápr. 9. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Fogadott szülésznő vagy aki éppen ügyeletes?

Fogadott szülésnőnél nálunk 20e körül szoktak adni. Ha nem fogadott akkor attól függ adok-e neki valamit (pénz, ajándék...) hogy milyen a segítőkészsége.

2013. ápr. 9. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én szerettem volna szülésznőt fogadni,de azt mondta,h csak akkor lehet,ha van "saját" orvosom.Ez máshol is igy van?
2013. ápr. 10. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!