Tippelnétek nekem is? Hány hetes lehetek?
2013. ápr. 9. 18:27
11/23 anonim válasza:
Szerintem 17 kislány . Akkor minek jössz az oldalra , minek kattolsz a képre ha téged nem érdekel, nem érted a kommentedre itt nem kiváncsi senki! De sok roszindulatú ember van. NE foglalkozz vele kérdező , én is felraktam mert büszke vagyok a pocimra:-)))) Intim dolog persze, de ha valaki kismama egy időre más értelmet nyer egy nő pocija:-)))
12/23 anonim válasza:
Előző vagyok, haggyad már a bugyit, láttunk már bikinis kismamit is :-))))Ne foglalkozz vele, csini vagy!
13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked is Kedves Utolsó!
Szóval ma vagyunk pontosan 19+3 naposak, és még sajnos nem tudjuk, hogy milyen nemű lesz, mert már ugyan kétszer nézték uh-on, de sosem mutatta magát. Nagyon szégyenlős! Köszönöm a tippeket! Sok boldogságot Nektek!
2013. ápr. 9. 19:08
15/23 anonim válasza:
legyen szabad a gazda.
amúgy megkérdezhetem, h hánykg vagy és mennyit híztá eddig. olyan törékenynek tűnsz...(a szó jó értelmében, nem rosszallás akar lenni)
16/23 A kérdező kommentje:
A 19 hét alatt kb. 3 kg-ot híztam. 55 kg vagyok most. Köszönöm annak is, aki szépnek talált, és a törékenyt is bóknak veszem. :-)
Sok puszi mindenkinek! :-)
2013. ápr. 9. 19:13
17/23 anonim válasza:
Én 22 hetet mondtam volna, és fiút!
Majd írd meg!
Gratula!
18/23 anonim válasza:
majd írd meg kíváncsi vagyok, amúgy szerintem kislány lehet azok a szégyenlősebbek:-))) úgy hallottam.:-)))
19/23 anonim válasza:
Sziasztok.Én nagyon szeretem ezt a tippelős kérdéseket,mert nekünk valahogy nem jön össze a baba.Olyan jó látni kismamás képeket.Mindig arra gondolok hogy na lehet nekem is ekkora pocakom lesz 20 vagy 28 hetes terhesen :) Kismamik sok boldogságot egészséget Nektek!!!,28nő
20/23 anonim válasza:
Kedves utolsó! Remélem hamarosan neked is tippelhetünk! Mikor kéne megjönni-e? Mikorra nem várod? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!