Hogy vegyem rá magam, hogy igyak? A baba miatt, aki most kezd növekedni bennem, meg kéne napi 2-3 liter folyadékot is inni.
Ne egyszerre igyál meg egy litert, mert atol természetes, hogy rosszul leszel. Készits egy pohárba vizet, teát (édesités nélkülit), higizozz gyümölcslevet stb. és tedd olyan helyre, ahol mindig a szemedbe ötlik. Ha arra jársz, idd ki és töltsd rögtön ujra meg.
Ha több helységben szoktál tartózkodni, akkor mindenhol készitsd oda innivalót pohárban.
(A pohár jobb, mint az üveg vagy kancsó - az nem olyan egyadagos, és inkább ki tudod hagyni.)
Igy könnyebben megy, mert nem felejted el és lassan megszokod, hogy gyakrabban igyál egy-egy pohár folyadékot.
Szia! Mikor még dolgoztam, akkor az asztalomon volt a 1,5 literes ásványvíz, és ha kiöntöttem egy pohárral, azt megittam. És elég volt csak ránézni és eszembe jutott.
Itthon járok-kelek, amikor kimegyek a konyhába, mindig megiszok 3 dl vizet. Szintén teletöltöm a 3decis poharat, és addig iszom, amíg van.
Most nemrég vettünk víztisztító kancsót, nekünk nagyon bejött, tényleg nagyon finomat csinál a csapvízből, így már nem kell az ásványvizekkel bíbelődni, néha néha veszünk már csak lugos vizet, vagy drágább ásványvizet. Amúgy mostmár a csapvizet iszom. Terhességi cukrom van, régen literszámra ittuk a cukros lötyiket (szénsavmentes hohesc meg társait),mostmár legalább ezen is spórolunk. És nem is kívánom. A kólát és társait meg főleg nem.
Szerintem próbáld meg te is a "teli a pohár" módszert :o))
Fontos a sok folyadék! Sok sikert!
30 hetes kismami
Ha már ketten írjuk kb. ugyanazt ugyanabban az időben, akkor már biztos van valami értelme :o)
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!