Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány éves vagy és hanyadik...

Hány éves vagy és hanyadik babádat várod?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)))

Csak kíváncsi vagyok az ide írogatók átlag életkorára :)

Ha nem első baba, akkor leírhatnátok, hogy mikor szültétek az első, második és többedik babátokat :)

Semmi jelentősége egyébként, csak kíváncsiság :)

Köszi! :)

2013. ápr. 8. 18:35
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

24 leszek az első babánk megszületésekor.

Amúgy kiszámoltam,az eddigi válaszok alapján 25,2 év az átlag! ;)

2013. ápr. 9. 09:55
 32/34 anonim ***** válasza:
24 évesen szültem az első gyerekem, 28 leszek, mikor a második megszületik.
2013. ápr. 9. 13:47
 33/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok ezt a sok választ :)))

Nekem nagyon biztatónak tűnik ez az átlagéletkor, feszt azt hallom, hogy mindenki 35 felett szüli az elsőt, és épp ezért van demográfiai probléma, mert utána már kicsi az esély, hogy többet szül. Az itteniek rácáfoltak :))

Gratulálok mindenkinek és boldog babavárást kívánok nektek :))

Ja és a lepontozásokért elnézést, nem tudom ki volt, én mindenkinek zöldet nyomtam, mivel mindenki a kérdésre válaszolt, ezért mindenki hasznos választ adott. Eszem nincs ki volt az a majom, aki itt lepontozta sorra a válaszolókat, de a nevében is bocsánat.

2013. ápr. 10. 13:03
 34/34 anonim ***** válasza:

Szia!

27éves voltam amikor megszületett a kislányom és most 33éves leszek mire megszületik a tesója. :)

15hkm

Mindenkinek szép napot,és boldog babavárást kívánok!!! :)

2013. ápr. 24. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!