Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek milyen a folyásotok?

Nektek milyen a folyásotok?

Figyelt kérdés
Nekem a terhesség elejétől van és most vagyok 21+5 hetes. Van h több folyásom van egy nap. De nem fehér vagy áttetsző. Hanem sárgás. Nem büdös, nem viszket. Védőnőnél mindig rendben volt a vizeletem. Mert ha gond lenne a folyással, akkor azt a védőnő látná a vizelettel? Nektek mindig fehér/színtelen vagy éppen vizes?

2013. ápr. 8. 07:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
*csak
2013. ápr. 8. 10:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok.Hüvelyi uh-t CSAK az első pár hétben csinálnak,Úristen milyen orvosod van?Nekem már a 12.heti is hasi volt.Amúgy meg a kenetvételhez nem használnak semmi mást csak egy fülpiszkaszerű pálcát a doki bedug és kihúz meg sem érzed!És igen csak orvos csinálja a kenetvételt.
2013. ápr. 8. 10:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja igen, és a gombát bármelyik vizsgálat alkalmával mikor mész hozzá le tudja venni.Csak szólj neki h folyásod van.Ennyi az egész.
2013. ápr. 8. 10:51
 14/15 A kérdező kommentje:

Egy nagyon jó magándokim van, nekem már a 10. héten hasi uh-ot csinált és azóta is. A 16. héten a hasi előtt mondta h először megnéz hüvelyin h lássa milyen hosszú a méhnyak, mert azt hasin nem tudják megnézni. Mivel koponya végű fekvésben van a babám, ezért a 21. hetin is nézett hüvelyin, mert ott tudta rendesen megnézni a koponyát. Genetikai vizsgálat volt és akkor megnézte megint a méhnyakat.

Ezek szerint oda nem kell kacsa, elég egy pálca. Legközelebb meg is kérem h nézze meg. Hisz ha kenetvétel lenne, akkor nem lenne egyből eredmény, ez igaz.. :-)

Mégegyszer köszönöm! :-)

2013. ápr. 8. 10:57
 15/15 byby5 ***** válasza:
Kedves 4-es!én a te helyedben nagyon gyorsan orvost váltanék!!!Ha velem így mert volna beszélni bármelyik orvos is az biztos hogy ráborítottam volna az irodáját!!!Sajnos vannak ilyenek...gyorsan keress egy normálisabbat míg bajod nem származik belőle!
2013. ápr. 8. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!