Olyan anyukákat/kismamákat keresek akiknek nincs fogadott orvos és szülésznő sem, semmi ismerőse a kórházban?
Akik már szültek vagy szülni fognak, nem volt félelmetek, hogy rendesen fognak veletek foglalkozni?
Kicsit tartok tőle hogy nem fog gördülékenyen menni, vagy egyedül fogom magam érezni.
Fontos nekem, hogy tudjam mi mi után történik, viszont nem lesz sem orvosom sem szülésznőm, így nem tudom mi lesz, olyan elesettnek fogom érezni magam :(
Nekem sincs fogadott dokim, és szülésznőm se lesz.
Egyenlőre nincsenek félelmeim, mert eddig mindenkitől csaj jót hallottam a kórházról is és a személyzetéről is.
Mi a férjemmel valószínűleg megyünk szülésfelkészítőre a kórházba, szerintem az Neked is sokat segíthet eloszlatni a félelmeid. Ott úgyis elmagyarázzák, hogy mi után mi fog történni, hogyan stb.
Amiktől én félek, az a pár nap amit bent töltünk majd, és hogy kit fogok hívni, ha beindult a szülés (nincs autónk, és a férjem éjszaka dolgozik).
Az lemarat, hogy 22 hetes vagyok :)
Utolsó voltam :)
én külföldön fogok szülni, és nem ismerek a kórházban senkit, ráadásul a nyelvet is gyéren beszélem...
igazából attól nem félek, hogy nem bánnak velem rendesen, errefelé nem szokás az egészségügyiseknek bunkózni, én inkább attól félek, hogy nem fogom érteni mit kell csinálnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!